OURGROUND
No Comments

OURGROUND gaat los op een kastje van Piet Hein Eek

Of we een kastje willen schilderen van Piet Hein Eek met een verf van Histor was de vraag die ik ongeveer een maand geleden gesteld kreeg. Waarom niet? Dacht ik bij mijzelf. Een beetje klussen op z’n tijd vind ik zelf heel leuk. Het initiatief komt van bovengenoemde namen met de toepasselijke naam 101 karakters.

In totaal hebben 100 andere mensen ook een kastje geschilderd met de verf van Histor. Ik was dan ook best nieuwsgierig hoe de rest een karakter heeft gegeven aan het kastje. Tijdens een event in de werkplaats van Piet Hein Eek hebben we de overige kastje mogen bewonderen. Niet alleen de kastjes maakte indruk, ook de werkplaats was gaaf om te zien. Ik kon het natuurlijk niet laten om aan Piet Hein Eek te vragen wat zijn link met Amsterdam is. Hij vertelde mij dat de start van zijn carrière in Amsterdam was. Hij mist de stad niet, iets wat ik mij niet kan voorstellen. Hij lijkt zich niet echt te binden aan een bepaalde omgeving. Liever creëert hij zelf een plek die inspireert en stimuleert. Klinkt als Amsterdam in mijn oren.

Dat het OURGROUND kastje rauw en onmiskenbaar Amsterdam moest zijn lijkt mij duidelijk. De print op het kastje sprong er dan ook direct uit tussen de andere kastjes. Wij zijn super trots op het resultaat, wat vinden jullie?

Wat: 101 karakters, een samenwerking tussen Histor en Piet Hein Eek
Waar: event in de werkplaats van Piet Hein Eek
Waarom: zo’n kastje lakken werkt therapeutisch
Website: 101karakters.nl

About the author:
Has 71 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top