OURGROUND
No Comments

Top 3 kerst-survival tips

Na de blog van ons eigen Dotje weten we allemaal (weer) waarom de feestdagen voor sommige luitjes ronduit  KUT zijn. Je bent binnen een week 5 kilo zwaarder, die glitterkleding kriebelt als een gek en we weten zelf ook wel “hoe groot we zijn geworden”. Hieronder drie tips hoe je de kerstdagen tóch enigzins lollig kunt maken.

eazy_e_christmas_hip_hop

1 Luister naar de Hip Hop Christmas lijst op Spotify
Groter kan het contrast niet zijn. Stoere hiphop dudes en de mierzoete feestdagen. Precies daarom was ik ook zo verrast door deze HipHop Xmas lijst. Met liedjes als ‘A Pimp’s Christmas Song’, ‘Christmas in the Hood’ en ‘Ho Ho Ho – Dirty Christmas’ weet ik zeker dat er iets wat op een glimlach lijkt je gezicht gaat sieren. Met als kers op de taart: fav homeboy Eazy-E met ‘Merry Motherfuckin’ Xmas. We hebben er weer zin in!

 

Eten2 Eet en drink
Waar je met Sinterklaas je familie goed te grazen hebt kunnen nemen met rete-scherpe gedichten en papier-marché kunstwerken, gaat het met Kerst echt alleen om het eten en het drinken (het drinken, voorál het drinken). This means: geen stress. Geen stress om de vergeten cadeau’s, niet om het halve gedicht en niet om de vergeten surprise: je hoeft alleen te zorgen dat je bij je familie komt. Dat kan wel problematisch zijn als je met de NS gaat. Toch moet je deze kans grijpen om je oudjes weer eens te bezoeken en te genieten van je moeders kookkunsten. Die zijn immers toch altijd het best.

2011-04-My-Big-Fat-Gypsy-Wedding-TLC-USA.03 Dress to impress
Ondanks dat glitterkleding kriebelt ben ik ervan overtuigd dat je iedere gelegenheid moet aangrijpen om je te verkleden als een kerstboom in volle glorie. Sparkle the night away! De foute kersttrui is natuurlijk ook een goed alternatief. Maar ey, why be ordinary?

 

 

 

Wat: top 3 kerst-survival tips
Waar: gewoon hier, op OURGROUND
Waarom: omdat voor sommige de feestdagen KUT zijn
Website: ourground.nl

 

De plaatjes zijn van Google
About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top