OURGROUND
No Comments

Drie redenen om binnen te stappen bij Bouncespace

Bouncespace1Als je wel eens over de Overtoom fietst ben je er vast al eens langsgereden; het prachtige oude fabriekspand waar Bouncespace huist. Van buitenaf was het voor mij niet direct duidelijk wat je er nou precies kon doen, maar dat het hip en happening is mag gezegd worden: een prachtige ‘etalage’ van grote glazen ramen gezet in gouden (!) kozijnen, een grove tegelmuur binnen en het geheel is ingericht met mooie designmeubels. Hieronder leg ik je precies uit waarom je niet alleen de pui moet blijven bewonderen, maar ook eens je voet over de drempel moet zetten.

1 Koffie en knippen
Er is goede koffie: de makkers van Lot61 staan de bonen hier vers voor je neus te malen. Lot61 staat bij ons op nummer 1 wat betreft goede koffie, dus dit is een hele goede reden om naar binnen te lopen. Ook kun je er je haren laten knippen, blitse kapper Bubblekid (de kapper zonder spiegel) heeft hier twee stoelen. Efficient, no?

2 Design
Nog een paar dagen en het is zover: online meubelmerk MADE.COM naar Nederland. En hun showroom opent, jawel, in Bouncespace! Waar eerst de Fietsfabriek zijn plekkie had, zal het toffe designmerk MADE straks Bubblekid en Lot61 komen vergezellen. Waar je de MADE meubelen eerst alleen online kon bekijken kan je ze vanaf komend weekend persoonlijk komen (23 en 24 januari) voelen, aaien en proberen.

10003248_965594530173559_3059789326332507370_n

3 Werkplekken
Gezien onze freelance slash generatie: blogger/dj/producer/alles, is een bureautje buiten je eigen huis wel zo fijn. En die kun je hier huren, een trap omhoog en er zijn hele relaxte werkplekken voor een zachte prijs.

Daarnaast een vierde onofficiële, doch erg belangrijke reden. Door de strategische ligging net naast Vondelgym is de kans op prettige mannelijke exemplaren erg groot. Have fun!

 

Wat: een bezoekje aan Bouncespace
Waar: Overtoom 141
Waarom: Koffie, design, kapper en mannelijk schoon
Website: bouncespace.eu/amsterdam/

 

About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top