OURGROUND
No Comments

Cafe de Zaak: Zakelijk advies op een bierviltje

“Twee jonge marketeers helpen noodlijdend MKB uit de brand”, is de titel van het persbericht van Cafe de Zaak. Een ietwat ernstige titel voor dit jonge, frisse initiatief. Op 31 oktober a.s. kunnen ondernemers in Café de Zaak terecht voor advies en ideeën over hun bedrijf. Dit advies wordt gegeven door Rik Eysink Smeets (Retail consultant, 27 jaar oud), Reinier Steures (reclame strateeg, 28 jaar oud) en een grote groep vakgenoten.  Deze goede raad is gratis en wordt passend gepresenteerd op de achterkant van een bierviltje.

Amsterdamse ondernemers opgelet dus! In het café zullen Rik en Reinier samen met zo’n twintig reclame- en retailstrategen MKB’ers van verschillende branches ontvangen. Voor een biertje èn een gratis consult van één uur. Een ontzettend goede deal lijkt mij zo. De adviseurs van Café de Zaak zijn allemaal werkzaam bij grote reclamebureau’s of consultancy’s en stellen hun tijd vrijwillig(!) beschikbaar. “Wij werken bij grote firma’s om andere multinationals beter te maken. Dan is het juist heel dankbaar en leerzaam werk om je bezig te houden met de vragen en problemen van MKB’ers”, aldus de jongemannen.

Hoewel aan het gemiddelde uurtje strategisch advies een flink prijskaartje hangt, is deelname aan Cafe de Zaak helemaal gratis. Zelfs het bier hoef je niet zelf te betalen. Tof initiatief van deze hippe jonge strategen! We mogen elkaar best wat vaker helpen in deze tijden van crisis. Enthousiast geworden? De eerste avond op donderdag 31 oktober zit helaas al propje vol (inclusief wachtlijst). Maar niet getreurd, het initiatief zal driemaandelijks terugkeren.

Wat: Cafe de Zaak
Waar: Voetboogstraat 3B
Waarom: het beste bedrijfsadvies op een bierviltje van twee knappe heren en team
Website: die is er niet, wel veelal terug te vinden in de pers!

About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top