OURGROUND
No Comments

De Buurtboer

Snip20150611_1Al vaak had ik er van gehoord: De Buurtboer. Iets met een krat vol verse producten voor een goede, verantwoorde lunch. Stiekem ben ik altijd stikjaloers op de bedrijven die dit soort chille dingen aanbieden aan hun werknemers. Een baas die een beetje goed zorgt voor zijn personeel weet dat dit alleen maar ten goede komt aan de resultaten. Er zijn zo veel bedrijven die dit nog niet hebben begrepen: denk aan klef brood met plakken kaas of van die gefabriceerde ham. Als er dan een tomaat en een stuk komkommer naast ligt is dat al heel wat! Enfin, de buurtboer dus. Laatst mochten we met OURGROUND een krat van buurtboer uitproberen. Tijdens onze redactievergadering wel te verstaan.


buurtboerFullSizeRender (1)IMG_2707De tafel staat helemaal vol gestouwd met lekkere dingen. Verse sapjes, lekkere smeersels (de auberginemousse is favoriet), geroosterde groentes, sla met pittenmix, vleeswaren, romige kaas en goede boterhammen. Acht bekkies vallen even open van geluk om vervolgens aan te vallen! Hierbij de top… waarom je De Buurtboer als lunch wilt:

  1. Producten uit Amsterdam en omstreken:
  • Frank’s Smokehouse en Vis van Henry. Das wel even wat anders dan je plastic bakje (mechanisch) gerookte zalmsnippers.
  • Scharrelslager Peter op de van Woustraat zorgt voor plakken vers vleeswaar. Geen samengeperste vierkante plakken kip dus.
  • Groenten uit de Beemster, je weet wel, dat ligt iets boven Amsterdam. Er wordt dus gewerkt met lokale producten. Goed voor de economie en het milieu.
  • Vers brood van Hartog heeft geen uitleg nodig…
  1. Die krat is gevarieerd. Zijn jij en je collega’s wars van koolhydraten? Dan zorgen ze bij de buurtboer dat er meer groenvoer in de krat zit en minder bammetjes. Iedereen blij want zo hoef je geen voedsel weg te gooien.
  1. Je kunt iedere dag het aantal personen doorgeven, handig als er bijvoorbeeld klanten mee lunchen.
  1. Geen “lunchdienst” of Albert die (te laat) langskomt. Het enige wat je hoeft te doen is de verse ingrediënten die ze elke ochtend komen brengen op tafel zetten.
  1. Niet lunchen is geen optie meer, want het is lekker en gezond. En je zit met al je collega vrienden aan tafel. Dat is belangrijk voor de teamspirit!
  1. Sinds kort hebben ze ook koffiebonen aan hun assortiment toegevoegd, Billy Bean. Leuk toch!

Omdat wij zo fan zijn van De Buurtboer mogen wij onze lezers een aanbieding doen:
De eerste twee weken krijg je 25% korting op de krat en een zak Billy Bean bonen cadeau! Neem contact op met De Buurtboer en zij regelen alles voor je.

 

About the author:
Has 71 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top