OURGROUND
No Comments

De ondergewaardeerde mannenbil

schermafbeelding-2016-09-20-om-16-34-34Billen zijn hot. Met dank aan J-Lo, Beyonce en de Kardashians is een volle derrière het he-le-maal. Instagram staat er vol van, bilfies sans gêne en Nickie Minaj style-twerk filmpjes. Als bezitter van een groter-dan-gemiddeld achterwerk ben ik an sich blij met deze trend van bil-waardering. Echter viel één ding mij op: als je Instagram zou moeten geloven, zijn het vooral de dames die bezig zijn met De Bil. De fitboys laten voornamelijk imposante spierballen en buikpartijen zien. Is de man niet bezig met zijn behind?

Het is misschien niet het meest voor de hand liggende lichaamsdeel waar vrouwen naar kijken maar geloof me: we houden wel degelijk van een paar welgevormde mannenkadetten. Het zijn écht niet alleen onze Gay BFF’s die de mannelijke bilpartij checken. Wij loeren ons namelijk een óngeluk, heren!

Ik ontdekte laatst –tot mijn grote schrik– dat het vaak voorkomt: afgetrainde jongeheren die honderden kilo’s drukken, maar vergeten dat het lichaam ook een onderkant heeft: mijn sportschool staat er vol mee! Wat resulteert in een Thor Torso met hele dunne beentjes en een ongezellige oude-mannen-bilpartij eronder.

Mijn ongerustheid werd extra gevoed tijdens mijn wekelijkse uurtje bootcamp: er werd namelijk onderscheid gemaakt tussen de seksen. Wanneer de vrouwen de bil er op alle mogelijke manieren van langs gaven, trainden de mannen in de les hun armen. Waarom is er zo weinig aandacht voor de mannenbil en vliegen de vrouwenbipsen je om de oren?schermafbeelding-2016-09-21-om-21-12-20

Niet dat ik male twerk bilfies wil zien, integendeel. Maar graag motiveer ik via deze blog alle mannelijke lezers om die biloefeningen nóóit over te slaan bij een training; de billentrend is niet alleen voor vrouwen. Nog niet overtuigd? Check DIT filmpje op 2.50. Work that ass!

Wat: de ondergewaardeerde mannenbil
Waar: in de sportschool
Waarom: omdat wij graag loeren naar een stel mannenkadetten
Website: sexandthecity.nl en mannenbillen.nl

 

About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top