OURGROUND
No Comments

De toekomst in kaarten zien

IMG_1183 IMG_1176 IMG_1178

Geef mij geen wierook, zeg niet dat ik met een priester of sjamaan moet gaan praten en vertel ook niet dat mijn aura niet kleurt bij mijn outfit. Ik krijg namelijk jeuk van zweefteven. Hele erge jeuk. Sterker nog; ik word er zelfs agressief van. Maar op een feestje belandde ik per toeval bij een kaartenlegster. Ze heet Tamara en inmiddels ben ik er twee keer geweest. Ook een aantal vriendinnen van mij hebben een bezoek gebracht aan Tamara en we zijn allemaal zwaar onder de indruk. Geen paarse gewaden voor Tamara. Eerder extensions en nepnagels. Een nuchter Amsterdams wijffie die achterin haar kapperszaak de kaarten legt. Je mag haar meteen.

Je moet zelf de kaarten schudden en Tamara legt ze voor je neer. Ze kijkt niet alleen naar de kaarten maar volgt ook gewoon sterk haar intuïtie Wat ziet ze een boel, niet normaal. Ik zit niet bij een kaartenlegster alleen maar te kijken wat ze over het heden kan vertellen. Ik wil vooruit kijken, naar de toekomst. Tamara gaat je echt niet vertellen dat je drie keer ondersteboven rond je tafel moet dansen omdat anders je kat dood gaat, maar eerder dat je niet boos moet worden op een bepaald persoon of dat je moet uitkijken voor een periode die eraan gaat komen. Maar ze ziet ook andere dingen. Zo vertelde ze veel dingen over de meneer in mijn leven en dan, toen was ze even stil, fronste ze haar wenkbrauwen en zei in plat Amsterdams: “O schat, ik zie het, jullie hebben veel en vaak porno”. Ahum, ik bloos.

Nog steeds snap ik er geen hol van. Hoe kan dit? En waarom weet zij zoveel en kan zij mij zo raken? Vragen waar ik geen antwoord op heb en iets wat ik eigenlijk irritant vind. Wat ik wel weet is het volgende. Ik sluit mij graag aan bij het coole clubje van Madonna, Doutzen, Gwennyth en Angelina: allemaal dames met een eigen medium. En die van mij doet het ook nog eens gewoon in haar kapperszaak. Kan je meteen je haren laten doen of je laten spraytannen. Wat wil je nog meer.

Wat: Een kijkje in je toekomst
Waar: In een knus kapperszaakje

Waarom: Omdat sommige dingen best handig zijn om te weten
Website: tamarabibi@hotmail.com

 

About the author:
Has 72 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top