OURGROUND
No Comments

De vijf P’s voor vrijgezel Amsterdam

OURGROUND AmsterdamMijn moeder werkte vroeger op dinsdagavond, dan mocht ik van mijn vader altijd kiezen uit de vier P’s: pizza, pasta, pannenkoeken of patat. Een feest! Geen wonder dat menig kind stond te popelen om bij mij te spelen. Inmiddels ben ik alweer wat jaartjes ouder en heb ik in het vrijgezellencircuit van Amsterdam een heel andere scala aan P’s ontdekt. Lees en huiver:

Poes:
Wij vrouwen hebben ‘m allemaal: het kale huisdier. Soms opgesierd met een streepje. Sommigen hebben grote lippen of floebers, anderen hebben een strak playboypoesje. Het gekke is: terwijl je alles deelt met vriendinnen ga je nooit elkaars poes bewonderen. Je hoort dus eigenlijk van de mannen in je leven wat voor een doos je hebt. “Lekker strak” of “Jezus wat een lippen”, het kan allemaal. Geen wonder dat het aantal vrouwen dat gaat voor ‘vaginale verjonging’, ‘schaamlipcorrectie’, ‘vontouring’ of ‘een ‘facelift voor je poenie’ de Pan uit rijst (hé nog een P!). Zorg in ieder geval goed voor je poes. Je hebt er maar één van en die kan zorgen voor heel veel genot.

 

Patiënt:
De scharrel die opzoek is naar zingeving, tegen een burnout aan hikt en eigenlijk totaal niet weet wat hij moet met zijn leven. Noem het dertigersdillema, bindingsangst of ‘opzoek zijn naar jezelf’. Het komt uiteindelijk op hetzelfde neer: hij is down en duister en jij denkt degene te zijn die de zaklamp heeft voor zijn donkere tunnel. Je ziet wat in hem. Een soort van lichtpuntje en jij denkt de persoon te zijn die weer leven in de brouwerij kan brengen. Mega nobel natuurlijk maar dit soort figuren zijn geen prins op het witte paard. Je kan ze bij je houden als patient en er een leuke vriendschap mee beginnen. Hij praat, jij luistert. Maar hey, als jij daar blij van wordt. Why not? Denk alleen niet dat dit de man wordt waar jij over 60 jaar mee aan het rummikubben bent in het bejaardentehuis.

Penis:
Komt in verschillende vormen en maten voorbij. In slappe toestand zijn het onnozele en zielige wormpjes, maar stijf kan je er plezier aan beleven. Ook de smaak kan verschillen. Die schijnt sterk beïnvloed te worden door zijn eten. Hem veel ananas voeren lijkt uitkomst te bieden. Doe er je voordeel mee. Vreemd maar waar: de lengte en de vorm van dit wormpje is niet het belangrijkste, eerder aan welk persoon die is bevestigd. Een nerd met een joekel blijft een nerd en die sexy barman die je alle hoeken van de kamer laat zien kan prima overweg mijn zijn stijve tien centimeter.

Passant:
Je weet het eigenlijk al direct maar toch ga je het even met hem ‘proberen’. Onder het motto: ‘spreidt uw kansen en niet uw benen’. Daar zit je dan. Toch op date gegaan met de aanhouder. Het was geen liefde op het eerste gezicht maar hey ‘a little party never killed nobody’. Iemand moet de Gin Tonics betalen. Iemand moet je vermaken op Whatsapp. Zie het als de ballenbak van de Mac. Je zwemt er doorheen, pakt een rode- of een gele bal, speelt er wat mee en gooit ‘m weer terug. Als je uitgespeeld bent kan je rustig achterover op de bank chillen zonder je treurig en alleen te voelen. Het contact bloedt langzaam dood en hij verdwijnt zonder veel indruk achter te laten. Niet veel later ben je zijn naam al vergeten.

Pandapunten:
Wist je dat de panda maar 1 keer per jaar seks heeft? Dat kan jou ook overkomen in Amsterdam. Ook al ligt de seks voor het oprapen, toch kan het voorkomen dat je gedurende lange tijd niet hebt gewipt. Omdat je bijvoorbeeld je tijd aan het verdoen bent met de bovengenoemde passanten. Gevolg: spinnenwebben bij de poes en vanaf 3 maanden een welverdiende pandapunt (want als we pas vanaf een jaar pandapunten gaan uitdelen duurt het te lang). Jouw punani transformeert langzaam in een zeldzaam natuurgebied. WNF en Greenpeace staan te popelen om ‘m te onderzoeken vanwege mogelijke zeldzame spinnen. En hoe langer het duurt, hoe moeilijker het lijkt om een kandidaat te vinden om de leidingen even flink te laten doorspoelen. Heb je 1 pandapunt verzameld dan maak je dus al snel kans op een volgende pandapunt. Exen recyclen biedt vaak uitkomst om pandapunten te voorkomen. Succes!

 

Wat: de 5 P’s
Waar: Amsterdam, where else
Waarom: Davitamon
Website: www.wnf.nl

 

 

Tagged with: , , , ,
About the author:
Has 86 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top