OURGROUND
No Comments

De Workation

 Yehes. Lekker weer lekker weer. Afgelopen weekend was echt keihard #genieton. Uit elke windhoek bracht een zweem Hawaiian Tropic je direct in de kokosnoten-heaven (écht mijn lievelingsspray ooit trouwens), er werd gevaren, gedanst, mega veel gecrushed op Happn (want wat wil je nu liever dan zwoel de zomer in?). De Amsterdammer kleurt langzaam lichtbruin. Ja, afgelopen weekend was je verjaardag, Kerstmis, je beste sex en een reep zeezout-karamel in één. Maar nu. Maandag. WTF. 

Vreselijk ja, maar ik heb wel een soort van oplossing voor je: De Workation. Een soort tropenrooster, maar dan effectiever. Zeggen ze bij jou op kantoor dat ze echt van het “work-hard-play-hard” principe zijn. En dat “work en pleasure mixen echt in de bedrijfscultuur zit gevlochten”. Nou, jongens. Het is hoog tijd om dat precies vandaag eens een potje goed uit te dragen. Pak je laptop, verruil die a-relaxte pumps voor je sandalen en flipflop die deur uit. Hoeft niets fancies, hoeft niet ver, als je maar weg bent. En in de buitenlucht. (denk: strand, plas, rivier of meer)

1.-coworking-mallorca-title-alternative

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorwaarde voor nog soort van productieve dag moet er wel zijn, maar gelukkig is die ook vrij simpel: stel 1 doel. Wacht je al weken totdat je tijd over hebt (heb je nooit) om een echt goed in dat ene project te duiken? Zo eentje die altijd blijft liggen maar je loopt te terroriseren net voordat je gaat slapen? Ja die. Die ga je eens even aanpakken vandaag. Die nare zweem om dat klusje verdwijnt op de seconde dat jij je latte geserveerd krijgt, op een nagenoeg uitgestorven terras (het is maandag, jongens, maandag: nóg een voordeel), en de eerste zweetsnor van vandaag aan het parelen is. Je vlamt een beetje, je werkt een beetje, en om 5 uur bestel jij gewoon een bier of een wijn. 

No worries at all, tijdens die Workation van jou!

Wat: altijd vakantie
Waar: overal waar je zon pakt, je wifi hebt
Waarom: maakt je leven beter, echt
Website: het bestaat echt

About the author:
Has 100 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top