OURGROUND
No Comments

Een bloedordinair vrijgezellenfeest

vrijgezellenfeest amsterdam    bachelorette amsterdamPaaldansen, grote pikken boetseren, een stripper (of twee) ingesmeerd met veel kokosolie die wil dat je zijn banaan eet, een uurtje achter de rode gordijnen en als kers op de taart een trechter in je keel waar een Passoa Jus gemixt met nog meer ellende in wordt gegoten. Aan het eind van de avond sta je verlept, in een tutu, ergens in de Lange Leidsedwars tegen een muurtje aan te kotsen. Je bent blij dat het sluiertje op je hoofd nog enigszins kan verklaren waarom je zo laveloos bent: je stapt namelijk binnenkort in het huwelijksbootje en je hebt je bachelorette. Beter gezegd: je bloedordinaire vrijgezellenfeest.

Het is zomer en het trouwseizoen is in volle gang. Dit betekent dat er volop vrijgezellenfeesten worden georganiseerd. Genoeg te doen in een stad als Amsterdam. Maar om niet in de clichés zoals strippers, paaldans-workshops, piemels kleien en naakt-schilderen te vervallen moet je verder kijken dan je neus lang is. Kort geleden mocht ik er als bruidje in spé zelf aan geloven. Wat een hoogtepunt was dat op weg naar the big day! Of er wel of niet een handje vol naakte mannen aan te pas kwam dat houd ik lekker voor me. Maar één van de activiteiten van die dag was zo leuk dat ik deze zeker met jullie wil delen.

vrijgezellen amsterdam

  _MG_1689

 

 

 

 

 


Het avondprogramma was namelijk een niet standaard diner. ‘Dinner and a Party’ verzorgt een fantastisch culinaire avond met als thema: “Murder mystery dinner” met een Italiaans tintje. Er stonden heerlijke Italiaanse gerechten op tafel en de Italiaanse wijnen vloeide rijkelijk. Het spel concentreerde zich om maffioso, hoerenmadams, intriges, geheimen en meer van dat. Een avond bomvol met mooie mensen maar ook geheimen en intriges. Zelf kon ik mij helemaal vinden in mijn alter ego ‘Rebecca Ravioli’. Het doel was om tijdens de avond een aantal geheimen te ontrafelen en je eigen geheimen te beschermen. En bij de ontknoping van de avond waren in een aantal vragen nog wat persoonlijke (E)X-files verwerkt. En bedankt!

_MG_1669zw

Bij Ted’s op de Bosboom Toussaintstraat speelt dit tafereel zich af. Deze nieuwe hotspot is overdag een heerlijke koffie en brunch spot. ‘s Avonds kun je er terecht voor privé aangelegenheden. Een tijdje geleden tipte ik al dat dit een hele fijne hotspot is!

Alhoewel ik degene was die het hardst schreeuwde dat een bachelor party vooral ordinair en niet suf mag zijn ben ik blij dat deze activiteit in ieder geval classy was. Als ik zelf nog een keer één mag organiseren weet ik wel waar ik naartoe moet gaan. Want alles beter dan pikken boetseren, paaldansen, theepotten beschilderen of piemelbonbons maken toch?

Wat: Dinner and a Party
Waar: bij Ted’s
Waarom: een vrijgezellenfeest hoeft niet ordinair te zijn
Website: dinnerandaparty.nl & teds.nl

About the author:
Has 71 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top