OURGROUND
No Comments

FOAMlab Barter: OURGROUND betaalt graag in natura

Of we mee wilden doen met FOAMlab’s evenement Barter aanstaande zondag. Ja dat wilden wij want wij vinden FOAM tof. Hoewel we eerder al hebben toegegeven dat de museumjaarkaart niet heel erg aan ons is besteed en wij niet perse veel op hebben met stoffige tentoonstellingen zijn we voor een bezoekje aan de Keizersgracht 609 altijd wel te porren (Telekids-generatie hè, dan heb je gewoon meer met plaatjes kijken). Bovendien promoten wij vernieuwende initiatieven altijd graag (geheel zonder steekpenningen overigens).

Dus, beste lezer, opgelet:

Aanstaande zondag organiseert FOAMlab ‘Barter’. Tijdens dit event stellen  jonge fotografen hun werk beschikbaar voor de veiling. Maar nu komt het: dit is geen veiling die alleen draait om the money and the fame. Het draait hier om het uitwisselen van talenten. Betalen voor een bijzondere fotoprint doe je met je talent en/of dienst. Barteren is het nieuwe ondernemen vinden wij en dus doen wij er graag aan mee. Onze keuze is gevallen op fotograaf Lisandro Suriel.  Naast dat wij vinden dat hij erg leuk haar heeft biedt hij ook een bijzondere en intrigerende foto aan voor de veiling. Wij betalen hem daarvoor graag in natura.

Ons bod bestaat uit: een Bakkie-met post (lees diepgaand interview) op onze mooie blog. Suriel mag hier vertellen waar zijn inspiratie vandaan komt en kan zichzelf schaamteloos en ongecensureerd promoten. Ook kan hij  drie van zijn foto’s tentoonstellen. Dit interview zal tot in lente van dagen op OURGOUND prijken dus eigenlijk bieden wij met eeuwige roem! Onweerstaanbaar lijkt me.  Zondag zullen we weten of hij hier op ingaat of dat iemand anders er nog een schepje bovenop heeft gedaan.

Check hier het filmpje van Lisandro Suriel!

Heb jij meer te bieden of vind je dat wij cultuurbarbaren het niet verdienen? Dan kan je meebieden, de veiling is openbaar en gratis toegankelijk, hoe dan ook leuk voor op de zondagmiddag.

Wat: Foamlab’s Barter
Waar: Pllllllllllllek in Noord
Waarom: Omdat barteren het nieuwe ondernemen is en FOAMlab dit goed in de smiezen heeft
Website: facebook.com/foamlab?fref=ts
                     foamlab.org/home/de-fotografen-van-barter/lisandro-suriel/

Tagged with: , ,
About the author:
Has 44 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top