OURGROUND
No Comments

#FreeThemTits

Ja. Ik wil deze hesjtek dus dolgraag claimen, en wereldwijd supertrending maken en ervoor zorgen dat ALLE tits, boobs, jopen, kanonnen, en meloenen vanaf nu altijd zomervakantie hebben. Dit wordt mijn nieuwe levensmissie en wel hierom:

free

Iedereen die mij zo ondertussen een beetje kent, weet dat ik het niet zo nauw neem met de algemeen aanvaarde “juiste” manier van het dragen van de BH. Waarom ook wel? Het gevoel van gevangenschap door zo’n ding is erger dan het uitzicht vanuit Alcatraz. Het ziet er namelijk allemaal hartstikke prachtig uit, maar een potje beklemmend dat het voelt!

bh2_0

Meteen gaat dat ding uit, als ik klaar ben met de arbeid. Mijn huis is als een vakantiehuis voor m’n maiden, een prettig oord was ze naar hartelust kunnen rondfeesten. Totdat de wekker weer gaat. En ik ze weer toe moet stoppen. Vroeger deed ik dit (sort of gedwongen door mijn moeder) met zo’n opgevuld beugelgeval met van die dikke banden. Als een soort ridder met maliënkolder liep ik door mijn pubertijd, mij volledig bewust en volledig ongelukkig door die onwijze memmen in mijn nek. Dit moet toch comfortabeler? “Nee”, zei de BH-verkoopster plechtig (en mijn moeder kinkte braaf mee). “Die banden geven stevigheid, en comfort en anders gaan ze hangen en, en en…”. Het ging maar door en uiteindelijk ging ik het schip in voor vaak zo’n €100. “Want jouw borsten verdienen echt het beste”. Right. Wat mijn borsten verdienen, mevrouwtje is F-R-E-E-D-O-M en liefde. En that doesn’t cost a thing.

Gigi Hadid and Hailey Baldwin spotted going for a walk in the East Village neighborhood of NYC Pictured: Gigi Hadid, Hailey Baldwin, Kendall Jenner Ref: SPL1305739 210616 Picture by: J. Webber / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York:212-619-2666 London:870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Begrijpelijk dus dat er steeds meer mensen (ik ook ik ook) zwichten voor de bralette-trend. Geen beugels, mooi kantje en fijn bandje. Ook mannen zijn er blij mee, want “het wiebelt allemaal zo gezellig”. Alles beter dan zo’n harde, bijna betonnen cup. Een prrrrima oplossing voor op kantoor. Want ook ik heb het volledig BH-loos rondlopen tussen 9-6 geprobeerd. En tot de conclusie gekomen dat airco de boel redelijk verziekt en verkoelt, no-go dus.

Totdat ik ineens getagged werd in een bericht op Facebook (door een vriendin die m’n struggles kent, omarmt en begrijpt). Een tepelplakker mét ingebouwde boob-lift functie. DIT is best wel heel ok. Één die beschermt én een mini-boobjob veroorzaakt (je gelooft het vast niet dus hierbij een link naar het filmpje). Ik heb meteen een set besteld, dat begrijp je.

Hoe dan ook. Dit gevoel weegt niet op tegen de absolute vrijheid van een BH-loze dag of zelfs week. Over twee weken, wanneer ik zelf op vakantie ga krijgen ze pas écht vrijaf. De hele godganse tijd. Doe mee, en #FreeThemTits!

Wat: los in de kooi
Waarom: lijkt me LO-GISCH
Waar: onder het shirt
Website: het dragen van een BH zorgt zelfs voor hangers

About the author:
Has 100 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top