OURGROUND
No Comments

No happy end, wel lekker

Helaas zit ik – net als de meesten onder ons – wekelijks zeker 40 uur achter de computer in een volledig RSI bevorderlijke houding. Om niet te krakkemikkig te worden werk ik me regelmatig in het zweet met al mijn hobbies. Een andere, betere en meer ontspannen manier tegen die stijve spieren is een stevige massage. Ik vertik het alleen om 65 euries neer te tellen voor een uurtje wrijven. Daarom ging ik op zoek naar de beste cheapo’s onder de massagesalons in Amsterdam.

Een beetje smoezelig zijn ze wel. Zeker als je de krantenkoppen gelezen hebt een paar maanden geleden: ‘Klodders sperma verraden happy end bij controle massagesalons Amsterdam’. BAH! Niet dat ik perse tegen prostitutie ben, maar zorg dan in ieder geval dat de boel goed schoon wordt gemaakt. De stadsdeelvoorzitter van Amsterdam-Zuid, zeer toepasselijk genaamd Paul Slettenhaar is er maar druk mee deze verkapte prostitutie tegen te gaan. Enfin. Twee van mijn favoriete adresjes waar ze in ieder geval niet in de broek van mijn vriend grepen:

1 Lis Beauty Center – Ceintuurbaan 81 
De lieflachende dames spreken vrijwel geen Nederlands, behalve de woorden: ‘uitkleden’, ‘onderbroek aanhouden’ en ‘betalen’. Misschien niet echt een warm welkom, maar masseren kunnen ze! De dames weten precies de knopen in je rug te vinden en deze compleet los te masseren. Soms voeren ze – door de muren heen – hele gesprekken met elkaar in het Chinees, wat de ontspanning iets verstoord. Door het gat waar je met je hoofd in ligt zie je vaak knalroze Hello Kitty slippers met hele kleine voeten erin. Voor 32 euro wordt je een uur stevig onder handen genomen.

2 Beijing Beauty Center – Sarphatipark 12
Ik word mee geleid naar een erg kale kelder met hokjes, wat me toch een beetje een dubieus gevoel geeft. Op het moment dat ik daar in onderbroek met mijn hoofd in het gat van de massagetafel lig en er iets geks gebeurt, zal NIEMAND me ooit vinden. Mijn horrorscenario wordt snel weg genomen door een fantastisch uur full body massage voor 35 euro.

Zeker als je niet een te erge luxe-poes bent zijn de goedkopere massagesalons echt aan te raden. Je voelt je als herboren!

 

Wat: een heerlijke Aziatische massage zonder happy end
Waar: mijn favoriete spots in de pijp
Waarom: omdat Aziaten nu eenmaal de beste en goedkoopste massage geven
Website: happyendnews.nl

About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top