OURGROUND
No Comments

Ik heb een gat in mijn hand

In deze tijden is het gat in mijn hand groter dan ooit. De (pre) sale gaat van start, de met kerstverlichting versierde straten, feestelijke pop-ups en markten. Je kunt mij niet blijer maken. Schuldig voel ik mij nauwelijks. Dat gat in mijn hand dient eindelijk voor iets zinvols, want of het nu Sint of Kerst is of pre Kerst/Sint diner, iedereen vraagt wel of je een cadeautje voor de grote tombola mee kunt nemen. Maar wat moet je in hemelsnaam halen voor de vriendin van, en de tante die je net niet goed genoeg kent? Voor het gemak maak ik mijn eigen lijstje dat sowieso voor iedereen leuk en haalbaar is.

Kerstmeuk
fuck kerstbalIeder jaar moet ik weer nieuwe items scoren. Het hoogtepunt van mijn Kerstziekte was afgelopen jaar toen ik op een marktje in Chelsea NY een vintage bal scoorde. Deze moest vervolgens met opperste alertheid als handbagage terug mee naar Amsterdam. Het liefst hang ik de fel gekleurde, glitterende robots, krokodillen en hamburgers in de boom. Bij Sissyboy Homeland en Pols Potten kun je deze scoren. Ieder jaar is het weer feest als ik de boom mag optuigen. Man het huis uit en mee adlib’en met Mariah Carey. Glitterende niet-standaard kersmeuk dus!


 

Velves
Velves OurgroundHet einde van het jaar maakt je moe. Je hebt zin in vakantie maar geen geld (want: dat heb je net uitgegeven aan onzin voor onder de boom of in het kader van de Sint). Iedereen heeft dat gevoel, trust me. Wat beter is er dan om het gevoel van vakantie naar huis te brengen? Dat doe je met de
Senseboxen van Velves die gevuld zijn met hele fijne dingen uit verre windstreken. Chocola, een Hammamdoek, olijfzeep, Himalayazout en nog veel meer waar je je goed van gaat voelen. De boxen zijn er al vanaf 6,95 en bestellen doe je op
www.velves.nl. Lekker makkelijk want je hoeft de deur er dus niet voor uit.


 

Le Salonard
Le Salonard AmsterdamEten. Dat is toch waar het allemaal om draait. Zelfs een #fitgirl maak je gelukkig met een goede Spaanse olijfolie, huisgemaakte chocoladetruffels, gedroogde worsten, fles Port of anders duurs wat je binnen no time op hebt. Ze maken er bij Salonaard een pretpakket van naar ieders budget. Ook altijd goed voor housewarmings overigens. Ze zitten op de 1e van der Helststraat om de hoek van het Gerard Douplein in de Pijp.

Last minute stress? Dan is een oudejaarslot altijd een goed idee!


 

Wat: Sint/Kerst cadeaus inslaan.
Waar: Amsterdam, waar anders?
Waarom: Geld moet rollen.

About the author:
Has 71 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top