OURGROUND
No Comments

Let your dog out

Het leven van een hond in Amsterdam gaat niet altijd over rozen. Trap lopend naar vier hoog achter; daar zijn onze wollige vrienden niet voor gemaakt. De natuur heeft het anders bedoeld en daarom is het zaak om onze blaffende levenspartners eens ècht goed te laten rond rennen. Maar waar dan? Amsterdam is weliswaar een tamelijk groene stad, maar de poten van onze viervoeters zijn toch nog steeds te vaak verbannen tot het trottoir. Om niet alleen de Mokumse mens maar óók de honden in onze stad tot dienst te zijn, geeft OURGROUND bij deze de beste uitlaat tips:

1: Oosterpark
Groots opgezet park met mega grasveld in het midden. Perfect om uw Max, Woef of Bo eens lekker te laten sprinten. Zowel in de zomer als in de winter wordt hier veel en uiteenlopend gerecreëerd wat een rondje in dit park nooit saai maakt; er is altijd wat te zien. Kijk niet raar op van snelwandelaars, Thai chi-klasjes en diabolo’s. Er zijn altijd veel andere honden bezitters te vinden in het park, wat het extra gezellig maakt voor je hond!

2: Wertheimpark
Klein maar prachtig parkje gelegen tegenover de Hortus Botanicus. Dit is het enige park in het stadsdeel Amsterdam Centrum, naar mijn mening het mooiste van heel Amsterdam. Als jij en je dog wat quality-time nodig hebben, loop dan eens naar binnen via de mega poort, versierd met sfinxen (hoe cool).

3: Amsterdamse Bos
Natuurlijk mag het Amsterdamse Bos niet ontbreken. Om dit Valhalla voor viervoeters te bereiken is weliswaar een kort tripje vereist, maar de beloning is dan ook om naar huis te schrijven. Een echt bos met echte bomen en een echte boswachter, precies zoals het hoort.

Wat: drie tips om je hond uit te laten in Amsterdam
Waar: Oosterpark, Wertheimpark en Amsterdamse Bos
Waarom: zodat je hond niet altijd over het trottoir banjert
Website: hondenbescherming.nl 

About the author:
Has 100 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top