OURGROUND
No Comments

Let’s talk about SEX


Amsterdam is een sexy stad. En wie net als ik graag op de wallen vertoeft, weet als geen ander hoeveel sex shops onze stad rijk is. En niet alleen in het red light district, maar ook in de rest van Amsterdam schieten deze love enhancing winkels als paddenstoelen uit de grond. Het is duidelijk: over sex wordt in Amsterdam niet (meer) moeilijk gedaan. Want voorbij is die tijd dat we naar een dubieuze winkel in een duister steegje moeten als we wat attributen willen scoren voor een hete nacht. Tegenwoordig rekenen we onze lube gewoon tegelijkertijd met onze shampoo bij de drogist af. As simple as that.

Wie perfect op deze trend inspeelt is sex specialist Durex. De laatste jaren hebben ze hun assortiment flink uitgebreid met allerhande speeltjes en gels. Nieuw in het schap zijn deze fijne pleasure gels genaamd Lovers Connect. Durex snapt heel goed dat mannen en vrouwen vaak verschillende behoeftes hebben en komt daarom met een zachte en warme gel voor haar en juist een tintelende gel voor hem. Dubbel plezier dus!

Bij OURGROUND zijn we niet vies van een beetje product testing en daarom besloten we Lovers Connect mee te nemen naar de slaapkamer. We werden vooral blij van de fijne geuren en de structuur van beide gels, maar ook het design van de flacons verdient complimenten! Ook fijn: de gels zijn op waterbasis dus kunnen veilig met allerlei andere Durex producten gebruikt worden. Wij zijn in ieder geval verkocht en hebben Lovers Connect toegevoegd aan ons eigen assortiment. En als je niet vies bent van een beetje glijden tussen de lakens raden wij jou hetzelfde aan!

                                                                               – advertorial –

Wat: Lovers Connect, de nieuwe pleasure gels van Durex
Waar: in de slaapkamer van Valentine
Waarom: omdat wij niet vies zijn van het testen van nieuwigheidjes voor in de slaapkamer
Website: bekijk meer over Lovers Connect hier

About the author:
Has 100 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top