OURGROUND
No Comments

Mevrouw Bouwers

Soms kom je in een winkel en weet je dat dit jouw winkel is, waar je altijd gaat slagen. En toen ik al 100 keer voorbij Mevrouw Bouwers was gefietst zonder er naar binnen te gaan vond ik het afgelopen zaterdag hoog tijd om daar eens te gaan kijken. En ik weet niet of ik er nou blij van werd of niet. Want werkelijk, ik vind bijna alles mooi in die winkel. Tuurlijk ben ik daar blij mee, maar dat gat in mijn hand wordt alleen maar groter. Au.

IMG_4206


Het heet officiëel een ‘experience store’. Dat vind ik moeilijk en ingewikkeld klinken. Het is gewoon een kledingwinkel met prachtige merken (
Just Female, American Vintage, Dagmar, Ready to Fish) en daarnaast nog heel veel leuke huishoudelijke spulletjes. (Achterin wordt ook nog kinderkleding verkocht.) Het grappige is dat de eigenaresse Mevrouw Bouwers is. Zij woonde in Emmen en bedacht dat ze een winkel wilde hebben in Amsterdam. En voilà, zie hier het resultaat. Ik word er dus heel erg blij van en kan niet wachten om daar binnenkort flink los te gaan.

IMG_4255 copy DSCF3907

 

Wat ook fijn is; dat saaie, nietszeggende stukje Stadhouderskade tussen de Van Woustraat en de Heineken experience wordt weer een beetje opgesierd. Niet alleen door de komst van Mevrouw Bouwers, maar ook door de Ekoplaza Conceptstore. Een megagrote winkel waar het volgens mij veel te rustig is maar waar je prima al je healthy meuk kan scoren. Ik weet niet of de Stadhouderskade ooit een bruisende en mooie straat gaat worden, maar dankzij mevrouw Bouwers fiets ik er voortaan graag doorheen.

IMG_4202

Wie: Mevrouw Bouwers
Wat: mooie kleding en spulletjes voor in je huis
Waar: Stadhouderskade 92
Website: Mevrouwbouwers.nl

 

About the author:
Has 72 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top