OURGROUND
No Comments

Newspresso’s Monday Shot VI

newspresso

Single ladies, stop met hopen: oud-burgermeester Job Cohen heeft een nieuwe vriendin. Bummer! Maar er is ook goed nieuws: de ultieme bijbaan is hier:cocktailtester (toch jammer dat ik student-af ben). Verder in je Newspresso 4 Ourground Monday shot:

*Het is een plaag: de lallende (Britse) toeristen op bierfietsen, de groepen in roze ‘bachelorette’ pakjes gehulde vrouwen, en de selfiestick die in no time vast onderdeel van het straatbeeld is geworden. Maar goed nieuws: de gemeente Amsterdam gaat ingrijpen. “Het is tijd om de groei af te remmen”, aldus wethouder Kajsa Ollongren. Actiepunten zijn o.a.: Appelsap festival verplaatsen naar het Flevopark, illegale verhuur via Airbnb aanpakken of crowdmanagement tijdens Sail. #jemoetergensbeginnen

*Donkere emoji poppetjes waren er al. Échte donkere poppen nog niet. Tot voor kort. De Amsterdamse Ellen Brudet vond het maar niets dat kinderen alleen met witte poppen kunnen spelen. Daarom opent ze volgende maand een winkel met donkere poppen(incl. barbies) in Amsterdam Noord. Cadeau-idee voor diegenen die binnenkort een babyshower hebben?!

news

*Over a-typische babycadeaus gesproken: check deze ‘babypod‘, oftewel vaginale speakers. Want je kunt niet vroeg genoeg beginnen om de inner Michael Jackson van je foetus aan te wakkeren.

Happy monday!

Xo,

Liza

 
 
 

Dlizait shotje Newspresso is gemaakt door ons moppie Liza Jansen. Zij is oprichter van Newspresso, je onmisbare shot nieuws on-the-go. Meld je (gratis) aan en laat je iedere vrijdagochtend bijpraten over het belangrijkste en leukste nieuws in de tijd dat je één espresso drinkt. Elke maand zij zal ons voorzien van een Amsterdams Newspressotje. Jummie! 

Tagged with:
About the author:
Has 91 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top