OURGROUND
No Comments

Peerby: piemel gezocht

De vrijgezelle Amsterdamse vrouw heeft het zwaar. Er zijn er meer vrouwen dan mannen in onze stad, zeker als je kijkt naar de hoogopgeleiden. De pandapunten stapelen zich op en we gaan massaal down-daten om toch een kerel te vinden. Om alle arme single schaapjes van Amsterdam toch aan de man te brengen wordt er van alles bedacht op datinggebied: speciale diners, speeddaten met ballotage en dan nog die droevige online sites die zeggen streng te selecteren maar waar vervolgens toch jan en alleman wordt toegelaten. Tinder vind ik de uitzondering op de regel, top concept maar helaas wel extreem vluchtig en gebaseerd op uiterlijk. Je ziet enkel de foto en bepaalt dan of het wat is. Doodzonde want ook al is uiterlijk belangrijk: er is nog meer. Bijvoorbeeld iemand selecteren op basis van zijn/haar interesses. En laat ik daar nu de perfecte app voor gevonden hebben! Hierbij een gouden tip voor alle singles die naarstig op zoek zijn naar een metgezel: Peerby!

Peerby – Peer what? Is dat niet die website dat je ‘spullen’ van je buren kan lenen? Klopt! Maar het is ook nog eens een hele vernuftige manier om mannen met die leuke spullen te ontmoeten. Hoe het precies werkt: (1) Bedenk welke spullen jouw ideale man moet hebben. Wilde jij altijd al zo’n woest aantrekkelijk, gespierde, lange cameraman aan je zijde? Dan plaats je bijvoorbeeld een oproep voor een statief. Wil jij een meer kunstzinnig type? Dan geef je aan dat je een schildersezel zoekt. (2) Plaats je oproep voor het ‘item’ dat je zoekt op de website. (3) Ontvang tientallen reacties inclusief foto en naam in je mailbox. En helemaal ideaal: je kan direct zien hoe dichtbij deze persoon woont. Enige minpuntje is dat je wel erachter moet komen of de persoon in kwestie ook vrijgezel is, maar nodig de beste man uit voor een kop koffie als hij het ‘item’ komt brengen en je komt er snel genoeg achter.

Dus stop met zielig op de bank hangen en start met vernuftig daten! De expliciete ongecensureerde verhalen ontvangen we hier graag bij OURGROUND. Remember: sharing is caring! En de eerste vrouw die gaat vragen of iemand een ‘piemel’ voor haar heeft is bij deze een Koning!

piemel OURGROUND
Wat:
 een leuke man opscharrelen
Waar: Peerby
Waarom: omdat een man vinden in Amsterdam best lastig is
Website: peerby.com

Tagged with: , , ,
About the author:
Has 91 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top