OURGROUND
No Comments

Phintage – Vintage op stand

Onder mijn huis op de Ferdinand Bolstraat zit er op de begaande grond een winkelpand welke tegenwoordig beschikbaar is als pop up store. Een hippe term voor hippe initiatieven. Op deze locatie komen elke keer, voor een bepaalde tijd, shops, expo’s of iets anders publieks. Dikke like!  Met de komst van pop-up stores krijgen meer mensen de kans tijdelijk een locatie te hebben en zich aan het publiek te laten zien. Zo heeft er tot nu toe een kledingruil en een dierenasiel ingezeten (nee, gelukkig geen echte. Ten behoeve van zwerfkatjes werden knuffelkatjes verkocht).

Momenteel zit er iets leuks, hips en happenings in het pand: Phintage – by Sharon. De etalage is al om van te smullen: prachtige vintage designkleding, accessoires en gave kunst aan de muur. Ik rende in ieder geval gelijk naar binnen. Sharon, volledige naam Sharon Yard, heeft naast haar vintage collectie een aantal waardige partners aangetrokken om de pop-up store voor een nog breder publiek neer te zetten. Zo liggen er juwelen van Cristel Ball en Anne Klein, staan er meubelen van De Droomkast, hangt er art van Cil Laurens, kun je er readings laten doen door Judith Gay (Ja, zo heet ze écht), kun je op donderdag tot en met zaterdag volledig biologisch lunchen bij The Soulfood Company en zit organische huidexpert van het merk Madara bovenin de shop.

Waarom zou je hier heen gaan? Prachtig vintage designer kleding, leuke meiden, mooie kunst en een goede combinatie van lifestyle merken. Waarom zou je hier niet heen gaan? De prijzen zijn vrij hoog voor vintage, voor dezelfde levi’s betaal je hier 10 euro meer dan bij bijvoorbeeld Episode.  Enthousiast liep ik dus naar binnen, maar een beetje gedesillusioneerd liep ik naar buiten. Maar, de kleding is wel exclusief en design. Daarnaast moet je snel zijn, de shop zit er nog tot eind oktober.

Wat: Pop-up store Phintage
Waarom: omdat deze pop-up store mooi vintage designers kleding verkoopt
Waar: Ferdinand Bolstraat 182
Website: FB page 

About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top