OURGROUND
1 Comment

Spinderella

De Tinderella Story van vorige week heeft er goed ingehakt bij jullie geliefde manmensen. Wij kwamen erachter dat onze totale social media appearance in een ander daglicht kwam te staan. Ik zal niet ontkennen dat we uitblinken in het maken van verkeerde keuzes, maar tenenkrommend? De handschoen is door jullie vrouwmensen geworpen en ik kon die niet in het cyberstof laten liggen.

Wat jullie moeten weten is dat onze harten sneller gaan kloppen wanneer blijkt dat er meer zit achter jullie, zeer weloverwogen gekozen, selfie. En dan heb ik het over Skills! Mijn God, wat gaat die schoonheidsscore omhoog wanneer blijkt dat jullie iets heel goed kunnen. Ik heb het niet over de vooroorlogse vaardigheden van aanrecht tot fornuis, want dat koken kunnen jullie tegenwoordig beter aan ons overlaten. Maar wanneer blijkt dat die good looks, gritloos een oester kunnen openen in een paar seconden. Grazieus kunnen shredden op een Burton. Verbazingwekkende ontwerpen afleveren. Met vinyl weten om te gaan op een set Technics. Of bar-tender skills, want wat houden we van drankjes vakkundig gemixt door dames waarvan de thermometer het tegenovergestelde aangeeft dan dat ijskoude glas in onze hand. En hoe kunnen wij niet genieten van vrouwen die goed kunnen eten zonder een ‘lustik-niet-lijstje’. Vrouwen naar ons hart, die hun smaakzintuigen niet beteugelen, wat garant staat voor hartstocht. Ik kan nog wel even doorgaan, maar jullie snappen wat we bedoelen.

Begrijp me niet verkeerd beauty blijft belangrijk! Met een fine-arts diploma op zak geloof ik dat ik wel opgeleid ben om iets over schoonheid te vinden. En met het perfect beheersen van vaardigheden ben je er nog niet. Soms helpt een olympische medaille nog niet eens om onze hoofden te laten draaien. Maar ik kan het niet genoeg benadrukken, ladies: Skills are Sexy!

Eén ding moeten de vrouwmensen begrijpen: mannen zijn simpel! Plant dit goed in je hoofd en alles valt op zijn plek. Daarom hechten wij minder waarde aan onze profielfoto’s. Vergelijk het met het verschil in de tijd die we ‘s ochtends in de badkamer doorbrengen. Wij zijn snel tevreden. Maar stiekem verwachten wij meer van jullie dan een mooi koppie.

Spinderella cut it up one time!

Erik, onze gastblogger van deze week, is groot fan van OURGROUND.  Hij heeft een onwijs gevoel voor schoonheid en heeft hier dan ook zijn werk van gemaakt. Alleen dan niet op het gebied van de vrouwtjes, maar in het verfraaien van interieur.

Wat: uitgedaagd door Tinderella
Waar: achter mijn iMac, terwijl ik eigenlijk iets anders moet doen
Waarom: Ja maar, zij begon!
Website: Think like a man

 
About the author:
Has 76 Articles

1 COMMENT

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top