OURGROUND
1 Comment

Tinder lovin’

Hoewel ik nog maar net kom kijken in het vrijgezellenleven, ben ik blij verrast dat er apps als Tinder zijn om de eerste vleeskeuring gewoon vanaf je mobiel te kunnen doen. De app werd me aangeraden door een paar vrouwelijke collega’s op het werk, waarbij ze lachend en gretig alle ins and outs met me wilden delen. “Nee joh die roddel over dat Tinder een SEX app zou zijn kloppen niet, echt waar!” werd me verteld. Ik besloot de proef op de som te gaan nemen en ging op onderzoek uit.

Uiteraard ben ik door een snelle Google actie het een en ander te weten gekomen. Zo blijkt de app af te stammen van een gay app die super hot schijnt te zijn geweest het afgelopen jaar. Hier melden geile homoseksuelen zich aan om vervolgens matches te vinden om casual sex mee te hebben. Nu hoor ik je denken matches? Matches zijn twee mensen die elkaar op Tinder liken. Wacht, laat ik bij het begin beginnen. De app geeft je de mogelijkheid je locatie (Amsterdam) in te voeren, waarbij je in een omtrek van minimaal 1 km tot aan 50 km andere Tinder leden kan vinden. Dus je kunt zomaar iemand die je op Tinder voorbij ziet komen tegelijkertijd voorbij zien lopen. Niet dat het me ooit gebeurd is maar ja, in theorie het zou kunnen.

Je stelt bij je profiel 4 foto’s in, gelinkt aan Facebook. Hier kies je natuurlijk je meest aantrekkelijke foto’s uit. Op hoop van zegen dat zodra je iemand liked, of in het geval van Tinder op het hartje klikt, de ander jou ook heeft geliked: ‘Congratulations you’ve got a match!’ Frustratie alom zou je denken, maar dat is het dus niet. Je kunt namelijk met de beentjes omhoog op de bank of stiekem op je werk even een paar likes of dis-likes uitdelen. Het mooie is dat mijn eerste like , mij terug like-te. Dit gaf me wel het zetje om vervolgens meerdere likes uit te delen.

Sommige Tinderleden sparen matches en doen het enkel voor een ego-boost. Eerlijk gezegd doen alle mannen dat wel enigszins. Want tja, de ander klikt niet voor niets op like bij jouw foto’s. Je ligt soms helemaal dubbel om de profielfoto’s die erop staan; er komen waanzinnige selfies, dierenliefhebbers (samen met je kat op de foto…) of halfnaakte chicks voorbij.

Enkel bij een match kun je contact hebben met de ander door middel van een chat. Superveilig voor blauwtjes dus. Ik wil niet opscheppen maar heb al zeker een reeks aan matches en ook heb ik er een hele leuke date uitgehaald. Of ik er echt de liefde van mijn leven tegen ga komen, dát denk ik niet. Wel spreek en ontmoet ik een heleboel meiden die ik normaliter niet zou aanspreken. En zij mij vast ook niet. Er zullen altijd weirde types op een app als deze zitten, maar het verbaast me dat er ook bloedmooie en super gezellig meiden aan Tinder doen. Wellicht zijn zij net zoals ik nog een beetje huiverig en is een app wel hét flirten van 2013.

Gastblogger Thor is een gevaarlijk aantrekkelijke man en nu dus ook actief op Tinder. Like jij hem?

Wat: digitaal flirten anno nu
Waar: op je mobiel
Waarom: de eerste vlees keuring bij het flirten, gewoon vanaf je mobiel
Website: gotinder.com 

 

About the author:
Has 76 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top