OURGROUND
2 Comments

Tinderella

In de maand dat ik fanatiek Tinderella was, heb ik me buitengewoon vermaakt met alle pica’s die al swipend vanaf mijn bank aan me voorbij kwamen. Wat mij opviel was de fotokeuze van onze geliefde man-mensen. Nu snap ik heus wel dat niet iedereen op Tinder even gemeend op zoek is naar een date. (Als ik hier een boekje open doe over alle mannen met relatie die ik doodleuk tegenkwam in Tinderland ben ik mijn leven niet meer zeker). Maar please wie kan mij vertellen; wat is je doel als je met een aap op je schouder, jas over je hoofd of wasknijper op je neus op de foto gaat? Wat wil je ons vrouwmensen duidelijk maken met je hoofd in het struikgewas? Of door te knuffelen met een reuze opblaas beer? Noem me een digi-nerd maar na honderden foto’s ging ik zowaar categorieën onderscheiden. Speciaal voor alle Tinderleken die dit single-speeltje maar wat interessant vinden stel ik ze graag aan u voor: de undercover brillo’s, de mannen met een wel heel eigenaardige humor en de altijd vrindelijke-dieren-vrinden.

1. Brillo’s
Zonnebrillen doen het altijd goed op een foto. Lekker zomers en stoer. En alles verhullend. Dan zie je gelukkig niet je dope-doppen op een festival, dat je eigenlijk loenst of dat er een krater van een puist tussen je wenkbrauwen pronkt. Lieve mannen: ooit wel eens bedacht hoe belangrijk ogen zijn om een goede eerste indruk van iemand te krijgen? Misschien dat er meisjes zijn die wegglijen van hun stoel bij de aanblik van een knoepert van een Armani-bril. Of opgewonden naar rechts swipen bij het zien van een gigantische ski-bril? Persoonlijk zie ik toch liever of ik met blauwe, groene of bruine kijkers te maken heb.

2. Lekker gek
Dit is de meest hilarische categorie. Humor spreekt boekdelen, maar moet ook enigzins overeenkomen voor een goede match. Ik heb me serieus bedacht wat ik ervan zou vinden als ik met mijn nieuwe vlam op wintersport ben en hij vraagt me een foto te maken terwijl hij wijdbeens tegen een paal is geskied. “Maar natuurlijk schat! Kun je nog iets wijder gaan staan? Oh en je skibroek matcht perfect bij die paal!” Ook hoofddeksels als blauwe pruiken, kroontjes en Obelix helmen schijnen het goed te doen bij de vrouwtjes, lijken mannen te denken. Of op je holi colour paasbest? Ben ik nou echt zo’n zuurpruim dat ik de lol hier niet van in zie?

3. Dieren Vrinden
Heb je geen schattige koters om je zachte-ei kant mee aan te tonen, dan maar met een dier? Prrr.. lekker knuffelen met een aap of troetelen met Poekie of Vicky. Hoewel liefkozende vaderfiguren mij zeker kunnen beroeren, krijg ik toch een beetje jeuk van dit softe beeldmateriaal. En dat die Thaise tijger zo tam als een lam is, kan ik vanaf mijn telefoon nog zien. Niet stoer dus. Laat staan sexy. Wel jammer dat struisvogels voederen niet mijn hobby is, anders hadden we dat romantisch samen kunnen doen.

Nee, lieve mannen. DISLIKE. Ik weet dat onze selfies ook niet appetijtelijk zijn, maar dit is tenenkrommend. Reuze vermakelijk, dat wel.

Wat: Tinder Foto Analyse
Waar: thuis op de bank, tijdens een slaapverwekkend verhaal van je collega of naast je partner in bed
Waarom: een foto zegt meer dan 1000 woorden
Website: Tinderella: A Modern Fairy Tail

About the author:
Has 38 Articles

2 COMMENTS
  1. Floor

    HAHAHAHAHA!!!! Geweldig stuk en zó herkenbaar

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top