OURGROUND
No Comments

Top 3: speciaal voor kantoorlozen

Bij ons op de redactie is het altijd warm, wordt onze Soy Latte naar ons bureau gebracht, ruikt het naar verse oatmeal cookies en getoast speltbrood. Klinkt te mooi om waar te zijn? Think again. Wat wij kunnen, kan jij ook! Onze mooie stad Amsterdam kende nog nooit zoveel ZZP-ers, bloggers, en andere urban nomads. Met als bijkomend voordeel dat de hele stad nu dienst doet als kantoor. Vergeet gehorige bibliotheken of andere geestdodende, slappe koffie serverende units. Wij zetten de drie beste werkplekken binnen de ring voor je op een rij:

Hotel V Nesplein:

Stel je voor: je morning meeting onder het genot van een gepocheerd eitje met zalm en zachte Jazz uit de speakers. Een kleine brainstorm sessie met jezelf en een espresso bij een knisperend haardvuurtje. Aan het einde van de dag, ontvang je je afspraak, serveer je een frisse franse wijn en een borrelhap met cachet. Je werkdag was nog nooit zo ontspannen.

VNes

Coffee & Coconuts:

New kid in town! Het vorige week geopende Coffee & Coconut ligt centraal, heeft een allerfijnst interieur en dito kaart. De kans bestaat dat je tijdens het lurken aan een verse kokosnoot, loungend op een bank, al dan niet zakelijke connecties opscharrelt. Het wemelt hier namelijk van de gelijkgestemden.

Coffee Coco

Back to Black:

Ok, hier heb ik nu al spijt van. Bij deze geef ik mijn grootste geheime superspot prijs. Buiten dat je bij Back to Black de beste koffie van Amsterdam drinkt, zit je hier heerlijk rustig te werken aan het raam. Turend over de Lijnbaansgracht had ik hier mijn beste ideeën. Als je toch zin hebt om te kletsen zijn de twee eigenaresses altijd in voor een praatje of twee. Als ik je nu niet overtuigd heb: ze maken de allergrootste choco/dadel/kokos ballen OOIT!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat is jullie favo werkstek? Wij zijn benieuwd!

Wat: kantoor houden
Waar: all over town
Waarom: omdat we geen kantoor hebben en we dat hierom ook niet willen
Website: urban nomads

About the author:
Has 100 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top