OURGROUND
No Comments

Weekendtips

Screen Shot 2015-12-04 at 10.20.31Als je nu brak achter je laptop zit heb je het duidelijk begrepen: het weekend staat weer voor de deur. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je met de (schoon)familie gaat gourmetten en pakjes gaat uitpakken. Maar ook in Amsterdam is er vertier alom! Check hier wat er dit weekend te doen is in onze stad:

klokwerk Vanavond gaan we de overtocht maken naar Noord voor Klokwerk! Verwacht heerlijke tunes (house/disco/funk/afrobeat), een haardvuur en als je wilt kan je er ook nog een hapje eten. En de lijst met attenders staat vol met hippie Amsterdam. Als dat geen ideale start van het weekend is dan weten we het ook niet meer!
sinterklaasavond Uitbrakken doen we op zaterdag bij de Sinterklaasavond voor volwassenen in de Schouwburg. Wat dat precies te betekenen heeft weet ik ook niet. Er zullen in ieder geval geen kinderen zijn. Meer info Check: http://www.ourground.nl/event/sinterklaas-voor-volwassenen/
Screen Shot 2015-12-04 at 10.29.40 Zondag kan je overdag je hart ophalen bij de markten van Hoxton & Mickey’s. Of je kan het weekend afsluiten met een knaller genaamd Lucy. Elke zondag in de Jimmy de lekkerste funk, house, RnB en dat van je favo DJ’s. De line-up deze editie liegt er weer niet om, met onze eigen Milou (Oh My Lou) van 23:00-00:00! Komen dus!

Dat waren de weekendtips. En mocht je nog meer tips willen lezen check onze agenda. Heb jij tips die toegevoegd moeten worden, dan mag je ons spammen op: pareltje@ourground.nl. We zien je op de dansvloer!

 

Tagged with:
About the author:
Has 132 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top