OURGROUND
No Comments

3 redenen waarom H/eart.h je nieuwe hangout is

heart-5

Midden op de Albert Cuyp markt zit H/eart.h Amsterdam. Dit is een zaak met de lekkerste, verse soepen en andere coole dingen. Wij geven je drie redenen waarom je hier absoluut naar langs moet, in plaats van een koffietje bij de crowded Starbucks haal je hier voortaan je koffie, soepje of healthy sapje.
Alle hot spots in de buurt zonder schommel eat your h/eart.h out..

 

Ze hebben schommels. 

Hallooo, schommels! Do we need to say more? H/eart.h is een grote, lichte industriële ruimte met knusse hoekjes. In het midden staat een houten tafel waar 6 schommels en planten om heen hangen.

Genoeg schommels voor jou en je vriendinnen dus! Aan de muur hangen gave foto’s. Naast andere kunst die je kan kopen hebben ze ook streetwear, denk aan t-shirt met prints en limited All stars.

heart-6 heart-3

De soepen zijn niet alleen megalekker maar ook vegetarisch.

Maar terug waar het om draait. Moeder natuur staat centraal. H/eart; een combinatie tussen heart (alles wat ze aan het hart gaat zoals kleding, kunst en muziek) en earth. Vandaar de keuze voor vegetarische soepen. Denk aan een soep met Roasted Sweet Corn, Cherry tomatoes en Bell paprika of bijvoorbeeld mijn favoriet, de Green Curry Coconut Cauliflower Cream met stukjes tofu. Om het af te toppen hebben ze trouwens ze vijf (!) soorten Tiramisu. Wat wil een vrouw nog meer?

heart-7

De eigenaren Marco en Valentino.

Ze zijn nog veel leuker dan dat ze op papier klinken. Deze twee (nog vrij jonge) knappe mannen komen uit Italië en om maar even in de hemelse termen te spreken, zijn ze pretty much Gods gift to h/eart.h. Terwijl Marco je met een Italiaanse accent warm verwelkomd bij binnenkomst staat Valentino achterin de keuken in een van de fantastische soepen te roeren. Beiden hebben zij een achtergrond in de horeca en dat merk je. Kortom: echt een tent naar ons h/eart.h

Albert Cuypstraat 208 

heart-2

Tagged with:
About the author:
Has 44 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top