OURGROUND
No Comments

3 X Late Night Snack

De kans is groot dat je vanavond voor de bijl gaat. Waarom? Nou, eeeh. Heb je even? Het daglicht stroomt binnen en dat betekent blote armen, blije gezichten en dorstige kelen. En ondanks je de hele dag vet slimme en scherpe analyses uitkakt, ben je minder slim bezig wanneer je met gortdroge keel en kinderlijke spanning het terras op rent. BIER, WIJN, 1 bitterbal, BIER, BIER, TEQUILA en 3 uur later heb je je lelijke kantoorhakjes uitgetrokken en sta je je collega van IT lastig te vallen over de namen van je toekomstig Labradoodle. Wolkje of toch maar lobbes. Een vraag die je alleen van de straat houdt na het iets te lang negeren van voedsel en verwelkomen van promilages. Not cool, not oké! Hier moet wat te kanen in!

drunkDeze drie plekke ontvangen je met open armen:

1.SNCKBR
DE PIJP
Dus. Je bent al vroeg dronken en de kater komt er al aan. Wat wil je dan het liefst? VET. Maar waar werk je nou zo hard voor als je drie keer per week loopt te gooien met koeienbellen in het steenkoude park? Het verliezen van dat duivelse vet. Het vrij nieuwe SNCKBR op de van Wou biedt uitkomst. Cocktails van superfoods (mocht je toch nog zin hebben even door te tanken) en bikinilijf verantwoorde snacks. Precies wat je wil in de benarde situatie waarin jij je bevindt. Morgen moet je namelijk gewoon werken, en over twee maanden moet jij je reet toch ook gewoon weer op het strand zetelen. Snacken die shit!

2. Los Pilones
DE JORDAAN
Het nadeel van dronken worden is dan je nog dronkender (is dat een woord?) wilt zíjn. Soms is de dorst ZO groot dat je vergeet dat je nog een half glas in je hand hebt en toch alvast een ronde gore shots bestelt. Geen zorgen, ook voor dit soort dorst is een plek. Bij Los Pilones geniet je van zuivere tequila en eet je je kater weg met de intens lekkere taco’s. Midden in de Jordaan denk je ook nog eens dat je op vakantie bent. En je weet: op vakantie zijn de katers altijd minder.

3. Mehsut 2
Deze parel op de Rozengracht weet iedere doorgewinterde dronkenlap te vinden. Rijendik staan ze hier voor de deur. De broodjes schaap met vet veel knoflook zijn dan ook onlosmakelijk verbonden met een avond verderf (oftewel: een avond voor in de boeken). Alert: ga hier alléén naartoe wanneer de nood extra hoog is. Want na deze lekkernij scoor je nog geen vrachtwagenchauffeur. Wel een droge bek rond middenacht. (p.s. open tot laaaaat).

Tot vanavond. Ik zie je vást wel!

Drunk_a8001c_2014189

Wat: vreten na het veel te vroeg zuipen
Waar: daar waar het eten warm, en de drank koud is.
Waarom: kater moet weg. kater MOET. WEG.

Tagged with:
About the author:
Has 100 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top