OURGROUND
1 Comment

360volt


Spotlight on! Hoe groter de spotlight, hoe groter de lamp. Je loft uitlichten, je eigen film of photoshoot belichten, je werkkamer oppimpen, het kan allemaal bij 360volt. Een klein souterrain vol met oude originele industrielampen. De brede collectie is echt verbazingwekkend met wekelijks vijf new arrivals!

360volt is ontstaan uit een hobby van de eigenaren, Emile en Hilde. Met hun voorliefde voor industrieel ontwerp hebben ze nu, na vijf jaar een van de grootste vintage originele industriële lampen en bijzondere objecten. Het duo reist door heel Europa op zoek naar stoere, eigen en authentieke karakters in lampen. Ontzettend gaaf want ze restaureren de lampen zelf, de historie van de lamp blijft bewaard terwijl je er à la 20ste eeuw een spaarlamp indraait.  

360volt heeft projecten over de hele wereld maar bekijk hun pareltjes in Amsterdam bij Levi’s, Denham the Jeanmaker, Conservatorium Hotel Restaurant Tunes en De Balie. Naast deze projecten geven ze ook graag advies voor jouw lichtproject.

Wat: 360volt
Waarom: hoe groter de spotlight, hoe beter
Waar: Prinsengracht 397
Website: 360volt.nl

About the author:
Has 13 Articles

1 COMMENT
  1. Glen

    Mooi hoor die grote industrie lampen! Ik heb er zelf een paar gevonden op http://www.foir.nl Het zijn dan wel replica’s maar daar is de prijs ook naar! 🙂 Heel leuk heb er zelf een paar hangen boven mijn eettafel!

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top