OURGROUND
2 Comments

Vierde date sex regel

afb 3

Tijdens mijn quarter life crisis verbrak ik mijn relatie. Ik zette meteen op Facebook mijn relatie-status op single. Holy moley: mijn telefoon stond rood gloeiend. Niet verwacht, stiekem wel gehoopt. Mijn inbox puilde uit met meelevende berichten, van het mannelijke geslacht. Niemand had deze breuk zien aankomen. Logisch ook. Want op Facebook is mijn leven en dus ook mijn relatie van A tot Z picture perfect.

Na zeven jaar trouwe aanhanger te zijn geweest van monogamie, kon ik niet wachten om op jacht te gaan. Mannen verslijten bij de vleet. Er was alleen één ding. Ik wil alleen seks met een man die verliefd op mij is. Of andersom.

De eerste scharrel die vrij snel volgde, dumpte mij. De reden: hij vond mij te preuts. Dit hoorde ik later via via. Hij snapte niet dat ik wel rond liep in een kittig pakje, maar vervolgens op de vierde date een slok wijn nam toen het mij te warm werd tijdens een verhitte zoensessie. Ik weet niet meer precies hoe het gebeurde, maar nadat wij gestopt waren met daten, werd ik een maand later door hem neergezet op de wasbak in de badkamer. Lekker (casual.) Zonder in details te treden. Wat hij en jullie alleen nog niet weten; dit was de tweede man met wie ik ooit seks had. Een week later zoende hij in de Trouw voor mijn gezicht met een ander. Ik fietste huilend naar huis.

Seks ontdekte ik op mijn negentiende als een daad uit liefde. Het heet toch niet voor niets making love. Maar ik werd als vrijgezel al snel uit deze droom ontwaakt. Nu wil ik niet zielig doen hoor. Ik probeerde daarna verschillende modellen uit. Lang, dik, super klein, mega groot en precies perfect. Ze gingen allemaal langs de revue (tip: vis in verschillende vijvers). Sommige gaven mij meervoudige keren een kers op de taart. Andere totaal niet. Joie de vivre!

Ik heb na de eerste drie mannen een vier-dates-regel ingesteld. Deze regel heeft mij voor vele fouten behoed. Zeker door Tinder zat ik om dates niet verlegen, maar vaak haalt hij (of ik) de vierde date niet eens. Nadat ik ooit een jaartje mezelf buitenspel had gezet door deze regel deed ik mijn eerste (tevens laatste) one night stand met een puppy van het corps. Slecht idee, want slechte seks. Maar spijt? Daar doe ik niet aan.

Ik heb een vriendin die moeiteloos de één naar de ander het bed in trekt, maar ik heb toch iets meer nodig dan alleen een lijf met een aanhangsel. Ik wil geil de liefde bedrijven. Na het eerste slaapfeestje verander ik in een gewillig hertje. Als ik mezelf eenmaal heb gegeven, wil ik de enige zijn. Zelfs als ik het niet wil, wil ik het na de seks (en een paar leuke dates) eigenlijk stiekem toch. Dit zeg ik natuurlijk niet. Toegeven zal ik het nooit. Ik doe altijd onverschillig. “Ik doe alsof je Willem II bent, maar eigenlijk ben je voor mij Manchester United”.

En als het over is en ik je ‘casual app’ voor ‘casual seks’. Geloof mij. Dan hoop ik je zo toch stiekem weer (vast) te binden. Als jij mij appt na 23:00u zal ik trouwens nooit reageren. Ook een regel. Maar als je mij twee minuutje voor elf belt dan open ik met liefde (en gewillig) de deur nog om 3 uur s’nachts.

Ik speel het spel altijd braaf volgens de regels.

Tagged with: , , ,
About the author:
Has 132 Articles

2 COMMENTS
  1. Anoniempje

    Ben ik de enige die er niet van op kijkt dat je eerste scharrel je verliet omdat je te preuts bent? Ik zal je eerlijk zeggen dat ik het er benauwd van krijg om dit preutse stukje tekst te lezen. En met mij vele anderen gok ik zo. Komt allemaal erg bezitterig en jaloers over. En preuts…

  2. Herman

    Erg prettige/amusante schrijfstijl, genoten;)

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top