OURGROUND
No Comments

OG PRESENTS: ADE SPECIAL

Nog vijf dagen aftellen en het ADE geweld barst weer los! Kan jij door de bomen het bos niet meer zien? Snap jij ook geen fuck van die ADE website? Wellicht dat het je kan helpen wanneer je weet waar jij met klepperende kaken, en een alcohol promillage van 4 (dat is hoog) de Moppies van OURGROUND tegen het lijf kan lopen, check it out:

Waar Darla het WK nog totaal aan zich voorbij liet gaan, staat ze bij ADE vooraan! Ze heeft de feestjes met de beste line-ups voor ons geselecteerd: “Ik ben een sucker voor UK geïnspireerde sounds. Het partyplan:
Voor live muziek: op de woensdag FKA Twigs in de Tolhuistuin. Moet je wel even moeite voor een kaartje doen… ’t is al uitverkocht. Op donderdag als hoogtepunt van de week future elektronische beats muziek met o.a. Bodhi bij de Klear x Eton Messy. Op vrijdag naar de iets meer bass-oriented WARP x LuckyME showcase in de Melkweg, met een muzikale omlijsting door onder andere Rustie, Lunice, Mount Kimbie en Benji-B.”

Charlotte: “Ik ben niet van plan om te gaan, in ieder geval niet gepland. Mocht het zo zijn dat ik ergens ben, het idee ontstaat om naar ADE te gaan met een groepje leuke mensen dan hobbel ik met alle liefde achter iedereen aan, maar het moet spontaan ontstaan. Ik lees me niet in van te voren in de agenda, de dj’s, de optredens.. ik heb gewoon andere interesses. haha.”

Hanneke is ziek van verdriet: Trouw… Snif… Gaat sluiten. En daarom blijft ze trouw aan Trouw. Dit moet een mythische nacht gaan worden en hier gaan mensen jarenlang over napraten. En oh ja: snoeihard uitverkocht. Dus ik zoek nog een kaartje want ik moet hierheen! Ik vond vorig jaar Trouw op zondag tijdens ADE al euforisch dus dit wordt een wilde zwoele ADE nacht. Succes gegarandeerd (had ze al gezegd dat ze nog een kaartje zoekt?).

Onze nieuwste aanwinst, Tamara, gaat naar Hanna Wants. Waarom? “Hanna Wants is een chick en super upcoming. Ze speelt London garage house en heeft ook al paar grote hits gehad.” Soort zoekt soort: onze upcoming chick checkt andere upcoming chicks.

Valentine is net terug uit Ibiza. Waar ze denkt het fantastisch te hebben gehad, maar ze kan zich er vrij weinig van herinneren. Gelukkig had ze wel een helder moment dat haar goed van pas komt voor ADE: “Ik ga naar DGTL waar Jamie Jones komt draaien. Gelukkig weet ik nog dat ik hier afgelopen week op Ibiza helemaal leip op ben gegaan, dus dit moet zeker goed komen!”

Sanne gaat Dream don’t Sleep; een magische avond met onder meer Maceo Plex, Sasha, Danny Daze en Barnt. Alleen de DJ’s zijn al een bezoekje waard, maar de locatie ‘Het Concertgebouw’ geeft dat extra ADE tintje. Feesten, rammen en beuken op een plek waar je opa en oma op zondag van een klassiek concert genieten. Dat kan de kwaliteit van de muziek alleen maar ten goede komen. Het feest duurt van 19:00 tot 03:00 uur, dus je kunt direct door uit je werk. Vroeg beginnen is immers het nieuwe doorhalen. Wil jij hier ook naartoe? Check hier hoe je kaarten kan winnen.

Marieke en Jolien hebben nog niet helemaal door dat het Amsterdam DANCE event is en zijn opzoek naar een twerk avond en gaan oldschool hiphoppen op de tunes van Jazzy Jeff. (Van de fresh prince, summertime en al die hits, je weet wel).

Sophie heeft een soort van Amsterdam Noord obsessie. In plaats van kijken naar de DJ’s, kijkt zij alleen of ze op haar geliefde pontje mag staan. Dat brengt haar naar de Tolhuistuin. Daar zorgt Rauw namelijk voor een relaxte line-up met o.a. the Magician en Joost van Bellen. 

En mijn (Milou) planning: Donderdag join ik Darla voor Klear x Eton Messy. Vrijdag hobbel ik mijn buurman (ja, hij is weer terug van weggeweest) achterna en ga ik luisteren naar Goldfish & Bakermat aan de Overkant. Zaterdag naar het verjaardagsfeestje van 22tracks. Zondag naar I amtechno & afsluiten bij Trouw? (ook ik heb nog een kaartje nodig, HELP!). En dan op maandagochtend met kleine oogjes weer bankiertje spelen. Jottum, ik heb er zin in!

 

About the author:
Has 91 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top