OURGROUND
No Comments

ADE – Blinded by the light?

absolut-2 In Amsterdam is tegenwoordig iedereen DJ, super leuk en wij van OURGROUND lopen natuurlijk met het vaandel voorop in deze trend. Maar we tippen je ook het nieuwste millennial beroep: VJ. Of het nu gaat om de show van Martin Garrix of de opening van het Scheepvaartsmuseum: videoanimaties en projecties zijn haast niet meer weg te denken op grote evenementen en zelfs in menig Amsterdamse club. Deze beelden worden geselecteerd en veelal ook gemaakt door een VJ: het visuele zusje van de DJ. Als VJ mag jij dus los in de club om een sfeer neer te zetten met (bewegend) beeld. Het verbaast ons dan ook totaal niet dat er in korte tijd enorm veel aandacht voor dit nieuwe creatieve beroep gekomen is.

Wil jij hier meer van zien, je eigen portfolio tonen of vooral geïnspireerd worden door anderen kom dan tijdens ADE naar de Supperclub. Aanstaande vrijdag strijkt hier de Absolut Beamlab Bar neer. Ja, je leest het goed, Absolut als in het Vodka merk. Wij als vodkamikaze team staan vooraan. In een intieme huiskamersfeer zullen hier de beste visual artists zoals Heleen Blanken, Children of the Light, The Boom Shaman, Izard Kwadijk, UNIVATE, META.is en DEFRAME Collective zich verzamelen Het belooft een een avond te worden vol werk met lust voor het oog.

Met dit evenement is Absolut een toffe samenwerking aangegaan met ADE. Absolut die zich altijd al onderscheidt met hun unieke designs van Vodkaflessen richt zich nu ook op het creatieve nachtleven. Komt dus allen voor een goed begin van de avond naar de Supperclub! Oftewel de APT op de Singel. De club die het laatste jaar al heel veel fijne feestjes heeft gehad. En hadden we al gezegd dat je hier gratis naar binnen kan wandelen? Komen dus en laat je inspireren of vindt eindelijk een baan en ben af van de UVV!

screen-shot-2016-10-20-at-12-18-01 screen-shot-2016-10-20-at-12-18-11Wat: Absolut BeamLab Bar
Wanneer: Oktober 21, 19.00 – 21.00
Waar: APT| Supperclub| Singel 460 1017 AW Amsterdam
Website: https://www.facebook.com/events/298874770496357/

Dit is een advertorial. Dus we hebben centjes gekregen voor het schrijven van dit bericht. Maakt het bericht overigens niet minder waar: we zijn mega enthousiast en hopen jou hier vrijdag te zien! 

Tagged with:
About the author:
Has 132 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top