OURGROUND
No Comments

ADE onze tips!

ADE

5 dagen. 300 feesten, 2000 dj’s. Dat is ADE. En dat is heel erg leuk. Wij moppies van Ourground zijn ook maar Amsterdamse grietjes met dezelfde dilemma’s als jij. Waar heen te gaan? Gelukkig hebben een aantal van ons research gedaan en delen we onze tips met jou.  

Milou: Lou d’r planning voor ADE is net zo optimistisch als haar persoonlijkheid. Op woensdag gaat ze van start met Soulection in de Canvas, donderdag gaat mevrouw even op de blaren zitten zodat ze vrijdag weer fris en fruitig naar Lessons x Meanwhile kan. Een gathering van de beste Nederlandse DJ’s van dit moment op een unieke locatie voor een schappelijke prijs. Zaterdag is ze sowieso bij Komm schon alter! te vinden, één van d’r favo feesten op dit moment. En als ze het even trekt dan belandt ze dit weekend vast ook nog in de Cruquiusgilde. De beste venue om tot in de vroege uurtjes door te gaan

thuishavenJolien: Omdat onze Jola  een ruggengraat van niets heeft gaat ze mee naar Thuishaven op zaterdag (ze had zich voorgenomen nooit meer naar ADE te gaan na 8 kwartier op een pontje vorig jaar). O,ja en als PR poes van OWAP beveelt ze  iedereen aan om daar in fluorpak heen te komen.

Tamara: Feestbeest Tammie volgt haar nachtelijke oerinstincten. Dus waar ze terecht gaat komen? Geen idee. Hangt geheel van de nacht af. Maar de kans isgroot dat ze van de vijf nachten er zeker vier meepakt.

Darla: Mevrouw heeft nog geen duidelijk plan en wie weet slaat ze dit jaar de ADE hysterie wel over. Gelukkig heeft ze wel wat mooie tips: voor ‘future music’ (een mix van elektronische muziek, R&B en hiphop) ga je woensdag naar de Soulection avond in Kanvas en ga je donderdag naar Klear Presents Bondax & Friends in de Balie. Op donderdag is er ook een gezellige get-together van 22tracks, bij Waterkant. Sonos Studio is zeker de moeite waard om te checken voor top dj’s in een intieme setting, bij Mayer Manor – een Amsterdams herenhuis aan de Nes.

komm schon alterValentine: Komm schon alter! 24+ fiske, dus als 20-somethinger hoef je je niet stokoud te voelen. Croptops en cornrows zullen hier niet te zien zijn, wel een dikke vette line up.

Sophie: Tja. Net terug van haar honeymoon is ze nog een beetje aan het bijkomen. Geen feestje op ADE is toch zo leuk als haar eigen huwelijk?

Charlie: Ach, Charlie is druk. Met van alles. Haar nieuwe casa inrichten, haar nieuwe job en gewoon druk met borrelen met vriendinnen en leuke mensen. Dus ze gaat naar ADE. Maar waar? Dat weet ze nog niet. Waarschijnlijk zal ze ergens spontaan op een feestje belanden en daar heel lang haar danspasjes showen.

Hanneke: Joepie de poepie. Ik heb er zin in. Ik heb zelfs speciaal vrij genomen voor ADE. Woensdag wordt het  de Marktkantine (Oliver Koletzki is een favoriet). Het liefst zou ik ook nog die avond naar Paradiso gaan, waar Oliver Heldens een feestje heeft. Niet zozeer voor de muziek, maar daar is ook moderne dans bij. En dat moet heel cool worden.  Waarschijnlijk ga ik ook nog naar Bonobo op donderdag bij het feestje van DTGL met Maya Jane Coles. Maar ik heb eendilemma… donderdag is het ook de uitreiking van de televizierring. Één van de leukste (lees: dronken) feestjes van het jaar. Dus als ik daar nog een kaartje voor kan hosselen dan verruil ik m’n danssneakertjes voor high heals.

DGTL-ADE-A0_POSTER_03-219x219Wie: ADE
Wat: 5 dagen het grootste housefeest ter wereld
Waar: in heel Amsterdam
Website: www.amsterdam-dance-event.nl

About the author:
Has 132 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top