OURGROUND
No Comments

AIFW: spijkers en spijkers en lekker veel poeha!

Spijkers en Spijkers AIFW 2014 OURGROUND
Vraag je je af waarom je de laatste dagen hordes paradijsvogels op hoge stelten en in ongemakkelijke pakjes hun weg ziet maken naar het Westergasterrein? Dames en heren, het is weer Amsterdam International Fashion Week (AIFW). De OURGROUND mailbox stroomde vol met uitnodigingen voor de shows. We moesten dus kiezen. Toen we een uitnodiging voor ‘Spijkers en Spijkers’ ontvingen konden we niet anders dan er op in te gaan. De talentvolle tweeling, die vooral bekend van de grafische vormgeving in hun designs, vinden we powerwijffies die we graag live aanschouwen.

AIFW Fashion AmsterdamAIFW Paradijsvogel

Jolien en ik hijsen ons in een ultra hip pakkie om hun nieuwste creaties met eigen ogen te zien. Een beetje onwennig is het wel. Al bij binnenkomst kijken we onze ogen uit. Mega hoge hakken, de raarste kleuren combo’s en vooral een ons-kent-ons publiek. En wij? Wij verraden onszelf al snel dat wij hier niet thuishoren wanneer we erachter komen dat Jolien haar kinderarbeid-confectie-shirtje in alle haast binnenste buiten heeft aangetrokken en dat Milou afgekloven nagellak restanten op haar vingers heeft. De fashionista’s kijken ons afkeurend aan. We vluchten snel naar binnen, om ons te verschuilen in het donker en de show te aanschouwen!

OURGROUND AIFW VingertjesJolien AIFW OURGROUND
De collectie is bijzonder draagbaar en zou je zo in een winkel kunnen tegenkomen. Dat klopt, want we zijn de speciale SIS collectie aan het aanschouwen. Deze collectie is beter betaalbaar en ook beter draagbaar dan de normale collectie. De jurken, broeken, roken, shirts en jassen blijven voorbij stromen. Vooral de zacht goud en silk-lurex mantels en jurken in tijgerprint doen ons hartje sneller kloppen. Alle kleding heeft een prachtige fit en ook laten de zusjes weer zien dat ze koninginnen zijn in grafische vormgeving want er zijn veel bijzondere prints te bewonderen zoals een dansend figuur met een banen rok aan. Morgen is de laatste dag dus mocht je nog een glimp willen opvangen van graatmagere modellen, fashionable paradijsvogels of BN’ ers dan is het Westergasterrein voor jou the place to be!

 OURGROUND Spijkers en Spijkers


Wat:
 mode(mensjes) bekijken bij AIFW, show Spijkers en Spijkers

Waar: Westergasterrein
Waarom: omdat we er zin in hadden
Website: spijkersenspijkers.nl

About the author:
Has 91 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top