OURGROUND
1 Comment

It’s not you. It’s your penis..

mar 2
Sinds dit voorjaar ben ik single. Voor het eerst ervaar ik nu aan de levende lijve, de schaarste die er heerst in Amsterdam. De schaarste op het gebied van (echt leuke) mannen. Er zijn er simpelweg niet genoeg. Een tekortje van pakweg 13.000. Zo blijkt uit de jaarcijfers van Bureau Onderzoek en Statistiek, Gemeente Amsterdam. En dat is best kut. Voor de echt leuke vrouwen. Dit tekort zorgt er voor, zo ervaar ik het dan, dat single mannen erg direct en snel kunnen zijn in wat zij willen. Het zorgt er ook voor, dat de vrouwen blijkbaar geen eisen meer mogen stellen.

mar 1Zo werd ik laatst high maintenance genoemd. Bij deze term denk ik aan vrouwen die non-stop hun vriend sms’en, ook meteen een lief bericht terug verwachten, elke dag bloemen, of uit eten, boos worden als iets niet gebeurt zoals zij willen, gehaald en natuurlijk gebracht willen worden, etc. Zo ben ik niet. Het kwam blijkbaar door het volgende. Op een housewarming vertelde ik dat het daten met Mr X niks was geworden. Hij was leuk, interessant en slim. Alleen zijn piemel was gewoon echt te klein.

Hierna volgde een stilte. Waarop een van de aanwezige mannen mij beschuldigde van high maintenance. Dat ik het niet kon permitteren om hem per definitie af te wijzen omdat hij een te kleine pik had. Om zijn punt te bekrachtigen begon hij ook over mijn leeftijd. WTF. En over mijn eierstokken. Wederom WTF. De ultieme no-go. Begin er niet over. Nee ze rammelen niet. Vragen wij ooit aan een man of zijn ballen al beginnen te verschrompelen? Of zijn pik het nog wel doet? Nee.

Is dit het gevolg van het vrouwenoverschot? Dat je high maintenance bent, als je eisen stelt op het gebied van piklengte? Waar ik naar op zoek ben ga ik niet aanpassen. Zeker niet omdat de echt leuke man een hot item is en blijkbaar moeilijker te vinden. Op het platteland schijnen er meer mannen rond te lopen. Maar ik zal Amsterdam, de mooiste stad van de wereld, daar niet voor verlaten. Dus echt leuke Amsterdamse single man. Ik ga de uitdaging aan, en ik zal je vinden. En dan natuurlijk eentje met een groot exemplaar.

mar zelf
Marjolein weet alles over lekker eten. Deze eigenaresse van de poezen Monster en Dondersteen gaat zingend door het leven. Als je haar zoekt, op zondag is ze vaak te vinden in de Trouw.  

 

 

 

 

Wat: Het handhaven van hoge eisen ondanks de mannenschaarste
Waar: In de stad
Waarom: Omdat je altijd voor minimaal een 8 moet gaan
Website: os.amsterdam.nl/feiten-en-cijfers

Tagged with: , , ,
About the author:
Has 132 Articles

1 COMMENT
  1. Pieter

    Als je het dan toch over no go areas hebt, je kunt niet verwachten dat mannen het niet voor elkaar opnemen als je over hun piemelgrootte begint! Hun pik is hun grootste goed (of soms niet in dit geval) dus we zullen altijd voor onze brothers from another mother inspringen om hun eer te verdedigen! Hoe zou jij t vinden als je wist dat je laatste date tegen een paar meisjes zou vertellen dat je k*t te groot was voor hem? Hou t verfijnd. Dan komen de schaarse leuke mannen vanzelf op je af.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top