OURGROUND
No Comments

Apies kijken

Bootcamp: afgebeuld worden in een uur tijd, waarin je gebruik maakt van bijna elke spier in je lichaam. Geen tijd voor rustmomentjes, gewoon doorgaan! Voor mensen die niet graag vaak gaan sporten is dit top. Je bent kápot na een les, dus je hebt echt het gevoel wat gedaan te hebben. En de meeste trainers zien er niet verkeerd uit…. ook heel fijn!

De lessen die ik volg worden gegeven in het Vondelpark, maar in ieder park in Amsterdam zijn wel bootcamp trainingen te vinden. De voorzieningen in het park worden gebruikt om op te springen, aan te hangen, omheen te rennen en de favoriet: je aan op te drukken. Zo gebeurt het soms dat je om een zandbak heen rent, terwijl er een kind in zit te spelen. Die dan vervolgens begint te janken door de angstaanjagende aanblik van zwetende mensen op hun minst charmante moment…

Ik ben begonnen in het voorjaar, toen het nog koud was en er nog niet zoveel mensen in het park rondhingen. We konden naar hartenlust rondrennen en hupsen en de meest gekke bewegingen maken! Maar toen werd het zomer… En als je als Amsterdammer in het park zit met een wijntje, waardeer je de sporters om je heen totaal niet. Ook al heb je zelf gisteren nog een rondje hardgelopen. Je wilt op zo’n moment voor de rest van je leven in het park zitten met vrienden met een borrel en sigaretten. Dus dan ga je bootcampers nawijzen en ze uitlachen om hun gekke outfits en foto’s nemen. Ik sta nu dus waarschijnlijk op een heleboel Facebook pagina’s met een roze hoofd en een driekwartsbroek. Maar wel met een afgetrainde kont.

Wat: bootcamp
Waar: Vondelpark, maar wordt gegeven in de meeste Amsterdamse parken.
Waarom: om één keer in de week toch een beetje aan je lichaam te werken.

Website: outsport.nl, maar check ook andere aanbieders, dit is zeker niet de beste.

About the author:
Has 19 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top