OURGROUND
No Comments

Aromatisch aftreksel…

a.k.a. middagdrank voor oma’s, piswater volgens mannen, en voor mij gewoon het perfecte kruidendrankje. Toevallig ben ik een trotse theeleut! Heerlijkheid vind ik het, een kop thee. Het liefst in een mok die de grootte heeft van een klein kinderbadje. Wat een geluksvogel ben ik dan ook dat de Tea bar bij mij om de hoek zit. Ik weet nog de eerste keer dat ik voorbij liep: verschillende gemengde geuren kwamen mijn neusje binnen gevlogen en mijn ogen werden hebberig van de meters vol theeblaadjes.

En natuurlijk ging mijn linker handpalm weer jeuken; dit gaat mij geld kosten. Ach, ik krab nog een keer en koop nu regelmatig de heerlijkste soorten thee voor mijn thee-ge-leut. Zo heeft Pickwick mij verloren aan de Hello Sunshine, Berry White en -even belangrijk als de stad- Amsterdam blend. Om deze oh zo leuke hobby thuis te proberen, heb je de volgende dingen nodig: de theepot, de tea spoon, het thee-ei en de perfecte theemok. Ga nou niet op het Viva forum de idiote vraag: “wat is de perfecte theemok?” stellen maar ga gewoon naar de winkel!

Geen paniek als de theeverslaving inslaat. Op de website van Tea bar vind je thee-recepten. Leef je uit met tea pops, chocoballen en oud Hollands appeltaartijs. Verslaafden 2.0 kunnen terecht bij de theeproeversclub. Meld je aan via Facebook zodat je mee kan beslissen over het assortiment. Je kunt natuurlijk ook een paar van de vrinden meesleuren naar een workshop die Tea Bar geeft (alleen in de avonduren en op zondag).

Na al dit thee-ge-leut, ga ik lekker een bakkie aromatisch aftreksel zetten, proost!

Wat: theeleuten
Waar: Tea bar, Haarlemmerdijk 71
Waarom: een heerlijker aromatisch aftreksel bestaat niet
Website: teabar.nl

About the author:
Has 13 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top