OURGROUND
No Comments

Bakkie met Fleur van De Atleetfabriek

Atleetfabriek FleurOURGROUND Atleetfabriek

Meet Fleur, deze echte go-getter, heeft de frisdranken en bier multinational laten staan om haar eigen bedrijf De Atleetfabriek op te zetten. Samen met haar praten we over eten, drinken, shoppen, mannen versieren en natuurlijk rennen! En dat allemaal in Amsterdam.

Wat heeft jou naar Amsterdam gebracht?
Amsterdam is een echte wereldstad met verschillende culturen. De stad is innovatief, creatief en altijd in beweging. Er is hier de meeste ruimte voor nieuwe ideeën en stijlen van alle steden in Nederland. Als je iets nieuws wilt beginnen dan heeft het de meeste kans van slagen in Amsterdam. Ideaal voor een ondernemer.

Heb je voorbeelden van concepten die in Amsterdam zijn begonnen die nergens anders zouden werken?
Oei… goede vraag. Concepten zoals Hutspot, Cottoncake en BounceSpace. Dat zijn concepten waar meerdere disciplines gecombineerd worden die elkaar  niet overlappen maar wel raken. Hierdoor ontstaat er synergie, een soort van 1+1=3.

Alle drie de concepten zijn winkels waar je mooie snuisterijen kunt halen. Zijn dit jouw favorieten?
Cottoncake is zeker mijn favoriet! Je hebt er kleding waar niet heel Amsterdam in loopt. Ondanks de rustige kleuren is het toch uitgesproken kleding met een eigen stijl die nonchalant maar ook sexy is. En je kunt er ook nog lekker eten!

Aha! Eten, daar houd ik ook van. Nog goede tips voor plekken waar je in Amsterdam moet eten?
Als ik iets te vieren heb dan ga ik naar Beulings. Alles wat je daar krijgt is een ware smaakexplosie. Het zijn hele kleine hapjes, maar die kleine hapjes hebben de meest bijzondere texturen en smaak. Oh en de wijn! Ze hebben hele bijzondere wijnen en ze kunnen erover spreken alsof het een sprookje is. Je moet dus ook zeker het wijnarrangement nemen.

Wine, now we are talking! Waar ga jij het liefst een drankje doen?
Aloja, daar hebben ze de lekkerste rode wijn. Een echte clubber ben ik niet. Mijn vriend wel, die sleept me altijd mee naar Club Trouw, want dat is zijn favoriete honk.

Aha! Je bent aan de man. Vertel! Heb je die in Amsterdam ontmoet?
Jazeker, we hebben elkaar ontmoet in de Surprise bar. Ik was er voor het eerst en hij zegt dat hij er ook voor het eerst was. Daar geloof ik geen barst van. Haha!

Huh maar wacht even, de Surprise bar? Is dat niet een bar waar je eerder een one night stand oppikt dan waar je je toekomstige vriend ontmoet?
Dat dacht ik ook! In de Jordaan en met name op de Noordermarkt zijn wat mij betreft de tenten voor leuke mannen voor een relatie. Maar toen ik in de Surprise bar stond en een rondje ging lopen om leuke mannen te vinden was hij daar opeens.

Ok good to know! Wat is de leukste hobby om in Amsterdam te hebben?
Hardlopen. Lekker door het park of langs de Amstel. Het kost me echt moeite om mijn hardloopschoenen aan te trekken maar als ik gerend heb dan kom ik herboren terug. Rennen is voor mij echt ontstressen en tot mezelf komen.

En nu probeer je met je bedrijf ‘De Atleetfabriek’ ook anderen te inspireren te gaan rennen?
Met De Atleetfabriek doen we meer dan hardlopen. We hebben een concept van A tot Z waarin we jou meenemen en triggeren om je leven aan te passen en jezelf te verbazen als je ziet waar je toe in staat bent. En dit allemaal op een leuke manier. Samen met jou maken we een duurzaam sportprogramma. Hierbij kijken we ook naar je voeding en geven we handvatten in de vorm van trainingsschema’s en recepten om fit te worden met als doel te ontstressen en gezonder te leven.

Klinkt goed. Waar kunnen we ons opgeven?
Voorlopig hebben we enkel een business2business concept dus zul je je werkgever moeten overtuigen. Maar wie weet verandert dit bij genoeg animo!

Jullie horen het: allemaal opgeven bij De Atleetfabriek, zodat Fleur z.s.m. ook een business2consumer concept gaat neerzetten!

Wat: bakkie met Fleur van De Atleetfabriek
Waar: Cottoncake1e van der Helststraat 76 (de Pijp)
Waarom: omdat we het cool vinden dat Fleur is gaan ondernemen!
Website: deatleetfabriek.nl

About the author:
Has 91 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top