OURGROUND
No Comments

Begin de dag met een Slutty Bloody Mary

FullSizeRender        FullSizeRender (1)       FullSizeRender (4)       FullSizeRender (2)

Toen ik voor de eerste keer van G’s hoorde werd ik meteen enthousiast. G’s is namelijk een naam die mij direct aanspreekt. Zachte G, G-spot. Allemaal gezellige, goede associaties met de letter G. De website laat ons weten: “G’s is a place. It’s an eclectic hot mess of love, lust, hunger & thirst. Our world famous bloody mary is just the beginning of this fairy tale.” Een tekst vol poeha maar ik wil er direct heen.

G’s is een stuk minder groots dan de foto’s op website doen vermoeden. En dat is positief! Je komt binnen in een hele knusse poppenhuiskamer van zo’n 50m2. Volgepropt met gezellig gedekte tafels en naast de bar een paaldans paal(?). Aan de muren hangen posters van sexy afbeeldingen (van oesters en zwoel kijkende pinup’s) waarvan de lijm een beetje loslaat. Het meubilair is een bonte mix van vintage meubelen in zuurstok kleurtjes. De bedienende meisjes spreken allemaal gezellig Brits Engels en zien er even zoet uit als hun omgeving; je zou ze een knuffel willen geven.

FullSizeRender (3)           FullSizeRender (5)

De kaart is al even tinkling als de beschrijving op de website, alles met een vette sexy knipoog. Ik ga voor gepocheerde eieren met spinazie op Engelse muffins vergezeld door ginger tea en een Slutty Bloody Mary. Dat wil zeggen, een Bloody Mary met een oester erbij. Heerlijk. Hoewel ze onze broodjes waren vergeten en ze dus pas na een minuut of 45 op tafel stonden, kregen we keurige ‘apologies’ van de zoete meisjes en daarbij ook onze gingerteas (met in hartjes gesneden gember) gratis. In een omgeving als deze is het gelukkig niet erg om even te wachten, zo konden we lekker genieten van onze ochtendcocktail en rustig bijkletsen.

Ook leuk: Naast het tentje in de Goudbloemstraat kun je iedere zaterdag en zondag ook genieten van het Brunch & Bloody Mary concept op de boot: stap op bij het Anne Frankhuis voor een tour tussen 11:00u en 13:00u of tussen 13:30u en 15:30u.

Wat: brunchen bij G’s in de Jordaan
Waar: Goudbloemstraat 91
Waarom: je kan je dag niet beter beginnen dan met een cocktail
Website: reallyniceplace.com

 

About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top