OURGROUND
No Comments

Bij Het Massagehuys ben je thuis

Het Massagehuys 2

Mijn eerste ervaring met een Thaise massage in Bangkok was niet al te best. Als zeventienjarige lag ik op een matrasje ergens in Chinatown. Met maar liefst drie giechelende Thaise dames om mij heen die nog nooit dubbel D’s hadden gezien. Zorgvuldig sjorde en trokken ze aan mijn benen en armen. Ik wist de pijnkreten nog net in te houden. Toen ik naar buiten liep had ik blauwe plekken en zo ongeveer alles deed pijn. Iedere massage die ik daarna in mijn leven ondergaan ben was er een uit de categorie ontspanningsmassage.

In Amsterdam vind ik het aanbod maar zo zo. Of je betaalt je scheel aan een beetje ge-aai in een chique Spa. Of je ligt bij een goedekope Aziatische salon waar de massages misschien wel goed zijn, maar waar je liever niet weet wat er nog meer op de tafel is gebeurd voor jou. Gelukkig lijkt daar verandering in te zijn gekomen met de komst van Het Massagehuys.

Het Massagehuys is gevestigd op de Jan Evertsenstraat. Middenin de hectiek van deze buurt, gewoon naast de slager en drogist kun je je laten masseren. De oprichters zijn Jaap en Prakay. Zij leerden elkaar een aantal jaren geleden kennen in Thailand. De invloeden uit het oosten zijn daarom ook goed te merken. Bij alle massages die worden aangeboden werken ze met biologische olie volgens traditioneel (familie) recept. Ze bieden zes behandelingen; Authentic Asian, She Special, Everyday Energy, Strong Muscle, Stress Relief en Deep Detox.

Het Massagehuys 1

Omdat ik de Dam tot Damloop in het vooruitzicht had koos ik voor een veilige behandeling; Stress Relief met Spring Garden Oil. De massages duren allemaal minimaal een uur, en dat heb je ook echt nodig om helemaal te kunnen ontspannen. Ik had het niet eens door want langzaam dommelde ik weg. En dat is een goed teken denk ik! De massage was stevig maar voldoende ontspannend en ze pakte mijn benen, voeten, rug, armen en gezicht mee. Mijn spieren voelde lekker soepel toen ze klaar was. Na afloop wist ze me ook te vertellen waar ze pijnpunten voelde, en dat was niet standaard mijn nek. Kortom ik had echt het gevoel dat ze mijn lichaam aanvoelde en niet zo maar wat deed.

 

Waarom ik hier zeker vaker naar toe zal gaan Het Massagehuys 5is heel simpel. Jaap en Prakay herstellen de Oosterse massage in ere; geven jou en je lijf de aandacht die je nodig hebt in ons hectische leven. De prijs (€ 48,50) voor een massage van een uur in een perfect uitziende ruimte is het meer dan waard. Volgende keer ga ik de Thaise massage toch maar weer eens proberen!

Wat: Het Massagehuys
Waar: Jan Evertsenstraat 110
Waarom: hier ga je vaste klant worden.
Website: massagehuys.nl

About the author:
Has 71 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top