OURGROUND
No Comments

Bungalup in Centerparcs; “Even helemaal weg.”

bungalup 2

Maandagochtend. Daar lig je dan, tussen de slingers of (hopelijk je eigen) kots in de badkuip. Misschien sta je nog te draaien in de woonkamer van je huisje of in de woonkamer van een onbekende. Misschien zit je nog op een kachel, in diep gesprek met je allerbeste vriend, die je net hebt ontmoet. Of kijk je al uren hoe fan-tas-tisch het plafond eigenlijk is. Echt mooi.

 Bungalup is alles wat je jezelf erbij kunt voorstellen. Een weekend per jaar wordt Centerparcs omgetoverd tot het leukste dorp van Nederland. Duitse gezinnen zijn nergens te bekennen. Auto’s vol met knappe mensen rijden af en aan terwijl buren voor dit weekend, gretig kennis maken. Een enkele enthousiasteling ligt al in het zwembad. Huisjes hebben hun eigen fb-evenement en worden voorzien van dikke DJ-installaties.

bungalup pool

Terwijl jij de dag erna aan het bijkomen bent op de matrassenrave, staat je huisgenoot met zijn kater te bowlen op de kegelbaan. Van Bananenbar en Jody Bernal tot aan Joris Voorn en Ben Pearce. Paardenkracht, GirlsLoveDJ’s, Yours Truly, Brobergh, Disco Dolly. Heel Amsterdam is hier. En jij, jij komt tijd te kort. Wij waren vorig jaar daarom redelijk bazig met een fiets. Anderen hadden een Segway gehuurd. Ideaal om huisjes te hoppen of niet in de vrieskou te verdwalen. Geloof me s’nachts lijkt alles op elkaar.

Maandagochtend. De schoonmaakster belt aan, het is tijd. Tijd om je spullen, jezelf en je vrienden bij elkaar te rapen. En weer plaats te maken voor een Duits gezinnetje. Tijd om weder te keren naar de bewoonde wereld van Amsterdam. “What happens at Bungalup stays at Bungalup”. Except … that shit comes back.

Wat: Legendarisch weekendje weg in eigen land.
Waar: Zeewolde. De jongste gemeente van Nederland. Boeiend. Buiten Amsterdam.
Waarom: Omdat het legendarisch is.
Website: http://segwaybooking.com/nl/

PS: Voor alle zielige mensen die niet kunnen, er is ook nog een zomer-editie genaamd Bungalente. Of ga voor grof geschut en hoop dat iemand zijn kaartje verkoopt voor Ship Happens in 2016.

 PSS: Huur een Segway met code Ourground. Normaal 327,50 nu 199,-

About the author:
Has 44 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top