OURGROUND
No Comments

Club Mokum: Amsterdam Oud-Zuid

Psstt OURGROUND host een geheim pop-up feestje in de Canvasopde7e.
dj-team ourgroundDat wij regelmatig in de lampen hangen weten jullie al, dat was ook weer het geval bij de afgelopen editie van Club Mokum. Een feestconcept waarbij elke editie een ander thema heeft dat gebaseerd is op een stadsdeel van ons mooie Mokum, met al zijn voor-, na- en vooroordelen. Het thema ‘de Wallen’ was terug te vinden in van alles, van de muziek tot aan de tapijten op de grond als de tafelkleedjes. DJ’s Sjonnie en Anita warmden ons op in de ‘Petit-Canvas’ met klassieke Amsterdamse platen en heerlijke hitjes. Ome Ad gaf een ‘Bitterballen-Bingo’, er was een aftrek-cursus in een geheime peeskamer en we mochten zelfs even op de foto met de 70-jarige tweelingzussen van de documentaire ‘Ouwehoeren’. Genoeg over vorige editie.

De komende wordt even leuk, dan wel niet leuker. Waarom? Omdat het fantastische OURGROUND DJ-team zich weer mag melden bij één van de DJ-booths. Aangezien het thema dit keer ‘Oud-Zuid’ is vinden we het wel zo toepasselijk om onze (geheime) stage om te dopen tot de hockeykleedkamer.

Voor wie vroeger nooit op hockeyfeestjes kwam zal ik het kort uitleggen. Hockeyfeesten waren legendarisch. Niet alleen omdat we voor eerst als hysterische pubers zonder begeleiding onder een tap hingen terwijl we dansten op de Spice Girls en Ultimate Choas, maar ook omdat er allerlei vunzige dingen buiten gebeurden op het verlaten hockeyveld in de dug-outs en in de donkere kleedkamers. Dingen waar dan vervolgens nog weken over gespeculeerd werd op het schoolplein.

OURGROUND gaat niet zomaar draaien, maar we geven een heus pop-up feestje in een geheime locatie in het Volkshotel. Om binnen te komen, moet je persoonlijk worden uitgenodigd tijdens het feest. Je krijgt een rebus met een locatie doorgespeeld en dan heb je toegang van 01:00 – 02:30 in de geheime kamer.

In de grote zaal, genaamd ‘Club Canvas’ wordt het ‘Bij ons in de PC’ thema gevoerd. Alle niet-paupers en bovenmodalen kunnen hier dansen zoals het heurt. DJ’s Aisa (DJ Aiscream), Lo Andela & Tom Caron (Les Deuxx) en high school sweetheart Sascha Ter Haar (Sascha Hair) draaien de platen.

Trek je polo uit de kast en koop gauw een kaartje, vorige keer stond er een dikke vette rij en bovendien wordt er een Vespa verloot!

Wat: Club Mokum – Oud-Zuid
Waar: Canvasopde7e
Waarom: omdat het legendarische feestjes zijn en omdat OURGROUND een geheim pop-up feestje geeft
Website: facebook.com/events/

About the author:
Has 44 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top