OURGROUND
No Comments

Concrete – hallo hiphop cool!

Dit keer een tip voor iedereen met (of op zoek naar) SWAG! Ik probeer al heel mijn leven stoer te zijn, onder andere door middel van mijn kleding. Liever sneakers dan hakken en liever denim dan zijde. Dankzij de Guilty Pleasure blog van Marieke weten jullie inmiddels dat ik graag shop bij cheapo’s a la Primark, maar wanneer ik echt wat cools zoek en wat meer te besteden, heb ik hier een gouden tip: Concrete. Naast coole streetwear voor vrouwen kan je hier ook met een gerust hart je man mee naartoe nemen. Sterker nog, hij zal je dankbaar zijn.

Gelegen op het Spui, net naast de rode ramen zit de mooie lichte winkel Concrete. Met de eigenzinnige manier van kledingpresentatie, hangers van het plafond tot ongeveer 1m50 hoogte, ziet het geheel er artistiek, strak en creatief uit. Ook hebben ze hier de vetste muziek opstaan, dankzij Concrete heb ik al zeker drie nieuwe artiesten ontdekt. De winkel heeft altijd de nieuwste en stoerste modellen van Nike zowel in heren als in damesmaten. Ik vind de mannencollectie zelfs iets sterker dan de vrouwencollectie; stijlvolle, stoere en betaalbare (street) fashion. En dan geen goud en blingbling, nee bijzondere ontwerpen met urban invloeden. Er zijn ook wat gekke action figures en speelgoedachtige gimmicks te krijgen. Niet geheel onbelangrijk: de mensen die er werken zijn altijd enorm vriendelijk, behulpzaam en absoluut zonder air. Een fenomeen wat je nog wel eens tegenkomt in ‘coole’ streetware winkels. Fijn! Hier kom ik graag terug.

Concrete heeft ook twee vestigingen in Den Haag en een heuse webshop voor de online shoppers onder ons. Concrete verkoopt onder andere deze merken: BBC, Camper, Carhartt, Dagmar, Griffin, Bathing Ape, Nike, Norse Projects, NSW, OBEY en nog veeeel meer. Enjoy!

Wat: Concrete voor je streetstyle outfit
Waar: Spuistraat 250
Waarom: omdat ze te gekke merken hebben en er altijd goede muziek opstaat
Website: concrete.nl

About the author:
Has 114 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top