OURGROUND
No Comments

Culy Food Festival

Snip20150330_28We mogen weer een kaanfestijn aan het rijtje toevoegen. Wéér één? Ja alwéér. Het online platform Culy.nl gaat voor het eerst ook offline met een eigen festival: Culy Food Festival. OURGROUND houdt van kanen en dus van Culy.nl, zij voorzien menigeen van een receptje op z’n tijd. Maar wat kunnen we verwachten van dit festival tijdens het paasweekend?

Als ik het programma lees lijkt het op een kruising tussen Rollende Keukens en de huishoudbeurs (of Libelle zomerweek, wat je wilt). Dat wordt kanen want er zullen genoeg mobiele keukens aanwezig zijn. En er zijn workshops & presentaties. En nee, gelukkig zal het niet de nieuwste Tupperware zijn waar we voor in de rij moeten staan. Maar wat dan wel? Brandt & Levie gaan vertellen hoe ze die lekkere worsten maken. Yvette van Boven gaat ons verrassen zoals ze dat ook in haar leuk geïllustreerde kookboeken doet. Zij lijkt mij echt een leuk mens! Tony Chocolonely geeft een smaakworkshop. Ik kwam trouwens dit weekend een hilarische Facebook pagina tegen: ‘Ik dacht ook dat Tony Chocolonely eigenlijk Tony Chocoloney heette’ die is ook op mij van toepassing. Je kunt eindelijk het tomaten hamburger experiment van &Samhoud proeven. En de dames Nadia en Merijn zijn er ook. Voor wie ze niet kent: Dit zijn twee dames die o.a. op 24Kitchen hun kookkunsten uit de Arabisch-mediterrane keuken aan ons vertonen. Ik kijk 24Kitchen graag als ik brak ben, maar ergens stoor ik mij altijd een beetje aan hun tikkeltje overdreven acteerwerk én Nigella Lawson lookalike decolleté.

Oh en we kunnen ook drinken en dansen. Zo zijn de mannen van Oedipus Brewing van de partij. Zij hebben lekkere biertjes met koriander en peper. En is er ook een cider proeverij. Ik denk dat cider de nieuwe Gin Tonic wordt deze zomer. Dansen doen we op zondag met Wicked Jazz Sounds en Sarah-Jane. Ik ga zeker een kijkje nemen op dit nieuwe food festival. 

Wat: Culy Food Festival
Waar: Suger City, haarlemmerstraatweg 11, Halfweg
Waarom: een food festival is altijd een goed idee
Website: culy.nl/festivalYvette van bovenSnip20150330_27

About the author:
Has 71 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top