OURGROUND
No Comments

De beste cadeauwinkels voor snotapen

Terwijl de een nog als een baby kruipend naar huis gaat op zondagochtend staat de ander naar haar kruipende baby te kijken. Met de dertig net aangetikt komen de verhalen over rammelende eierstokken ernstig dichtbij. En daarmee ook de kraambezoekjes die je aflegt om de nieuwste mini’s te aanschouwen. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het heus wel leuk. Maar wennen is het nog wel. Inmiddels ben ik vaste klant bij een aantal babywinkels, want die snotapen mag het natuurlijk aan niks ontbreken. Omdat je een origineel cadeau wilt geven en niet met een Bart Smit tas wilt binnenkomen zet ik de beste adressen op een rijtje:

blenderBlender

Net geopend is Blender op de Ruysdaelstraat 11. In deze kids conceptstore vind je cadeautjes voor kleine en grote babies in alle prijssegmenten. Van kleding tot accessoires. In dit kinderwalhalla is het ook mogelijk om koffie te drinken of te lunchen. Ideaal voor alle Pijp en Zuid moeders, want terwijl het kroost tussen het speelgoed rondscharrelt neemt zij met haar vriendinnen de bevallingstrauma’s en voedingschema’s nog eens door.


 

CasperleCasperle

Van boeken kun je nooit genoeg hebben. Dé beste plek om deze te halen is Casperle, gevestigd aan het Sarphatipark. Altijd als ik hier kom denk ik terug aan mijn eigen favoriete kinderboeken. Rupsje nooitgenoeg, Floddertje en alle sprookjes die je maar kunt bedenken hebben ze. De eigenaar weet je van het beste advies te voorzien dus slagen doe je hier altijd. Voor een kraamcadeau kun je hier terecht, maar ook zeker als de koters wat ouder worden en zelf kunnen lezen vind je hier altijd een geschikt boek. Voor alle Amsterdam-baby’s mag het boek ‘Vondelparkverhalen’ natuurlijk niet ontbreken in hun kast.


De Kinderfeestwinkel

kinderfeestwinkel AmsterdamBij de Kinderfeestwinkel waan je je in een bonte kinderwinkel waar je van alles en nog wat kunt vinden. Boeken, verkleedkleding, speelgoed en versiersels, wat eigenlijk niet? Ga hier vooral heen als je wat meer tijd hebt want je bent er al snel een half uur zoet omdat je niet kunt kiezen. Ze hebben hier een uitgebreide collectie van die dierentuindieren. Die doen het altijd goed.


 

 

Geen zin in kinderwinkel maar liever een volwassen cadeau? Bij verschillende conceptstores zoals Anna+Nina kun je ook hele originele babycadeautjes kopen, o.a. leuke prentjes voor aan de muur.

Wat: babycadeautjes voor het uitkiezen.
Waar: Blender, Casperle, Kinderfeestwinkel (Amsterdam Zuid).
Waarom: je wilt met een orgineel cadeau voor de dag komen.
Website: verwende baby

About the author:
Has 71 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top