OURGROUND
No Comments

De Heren van Trakteren

Edward en Erik, de heren van Trakteren, hebben een passie voor goede koffie. En dat proef je!
In dit knusse koffietentje op de Jan Pieter Heijstraat bereiden de mannen koffie met de zorg die het verdiend. Ze staan zelf achter de La Marzocco Linea espresso machine en stellen eigen melanges samen. Bovendien staat er elke maand een speciale koffieboon op de molen. En voor de echte koffiefanaten onder ons; je kunt hier ook genieten van Slow Coffee. Trage koffie ja. Een beetje zoals de ouderwetse filterkoffie en vooral geschikt om de smaken van frisse en fruitige koffiesoorten het beste tot zijn recht te laten komen. Een koffie om niet in een keer achterover te gooien, maar langzaam en mindfull van te genieten.

Koffieleuten kunnen bij Trakteren zowel binnen als buiten van hun bakkie troost genieten. En omdat je op alleen koffie niet kunt leven, hebben ze ook heerlijke huisgemaakte taarten, muffins, foccacia’s, croissants en cinnamon rolls!

Liever thuis barista spelen? Hier verkopen ze vers gebrande koffiebonen en melanges. In zakjes van 250 gram zodat je niet maanden hoeft te doen met geopende kilozakken. Daarnaast ook 12 verschillende losse theeën en chocolade van over de hele wereld.

Wat: Trakteren – Koffie, thee en chocolade
Waar: Jan Pieter Heijestraat 119A, Oud West
Waarom: als je jezelf wilt trakteren op een met liefde bereid bakkie
Website: geen, proeven doe je met je tong

 

About the author:
Has 38 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top