OURGROUND
No Comments

De leukste weekendtips

Het is weer Fri-yay! Hoogste tijd om je laptop dicht te knallen, je in een blitse outfit te hijsen en Damsco onveilig te maken. Maar op welke plekken zijn nou de beste feestjes? Ourground tipt!

 

friendzoneFriendzone
Soms heb je ‘gewaun’ behoefte aan een ouderwets avondje Bitterzoet. Sleep al je vrienden mee naar de Spuistraat, want de nieuwe partyavond Friendzone ziet het levenslicht. Dansbaar? Ja. Vrouwvriendelijk? Volkomen. Sexy? Uitermate. Denk r&b, hiphop, funk, fusion en house, met onder andere onze favo’s: Abstract, Brobergh en Godenzonen.

Vrijdag 11 september / Bitterzoet / 23:00 – 04:00 / € 10

 

De Oester & Gin Fuif
oesterHet beste uit alle werelden; oesters, gin, zeegeluiden, muziek, lampjes in bomen, een schelpenpad en pittoreske loopbrug in het water. Maar dansen kan dus ook! Mossel & Gin geeft weer een fuif, maar dit maal met oesters.

Zaterdag 12 september / Mossel & Gin / 11:00 – 23:00 / gratis entree, consumpties op eigen kosten

 

FRANK Festival
frankHoppa – er is weer een nieuw festival hoor! Frank denkt niet in hokjes, maar brengt verschillen en verschillende mensen samen. Een beetje vrije expressie, talentvolle artiesten, tolerantie, vrijheid en plezier in-the-mix met live acts, échte muziek, performance en kunst. Als jouw festivalseizoen nog niet voorbij is, dan is dit the place to be.

Zaterdag 12 en zondag 13 september / Amstelpark / 11:00 – 23:00 / dag € 15 weekend € 25

 

MAYHEM
MayhemMAYHEM is zoals MAYHEM klinkt; slopende, kapotmakende, keiharde trap en EDM. Headliner Yellow Claw betreedt met onder andere Lady Bee, Jeftuz, LNY TNZ, Moksi, Cesqeaux en Boehmer het podium van de poptempel. Laat je hakken thuis, want dit wordt raven sans gêne.

Vrijdag 11 september / Paradiso / 23:00 – 05:00 / € 25

 

Magneet Festival
Arthur.de_.Smit-Magneet.Festival.11-09-2011-005Een mini versie van Burning Man. Dit weekend siert Magneet Festival – de springplank voor beginnende creatieven én het speelterrein voor gevestigde artiesten – de zandvlakte op Zeeburgereiland. Een vrolijke bende van live muziek, house, kunst, poëzie, experimentele bouwwerken, hapjes en dansoptredens in verschillende tenten – alles in een hippie-esque setting.

Vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 september / Zeeburgereiland /13:00 – 01:00 / € 20

 

 

About the author:
Has 132 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top