OURGROUND
No Comments

Ding Dong: kerstboom op je stoep!

Vroegah! Vroegah gingen mams en ik de woensdag na het Grote Sinterklaas feest in één ruk door naar de plaatselijke kerstbomenhandelaar. Stationwagen volgeladen met een joekel van een boom plus allerlei kerstmeuk die we totaal niet nodig hadden. Maar boeiend: het paste in de auto en dan hadden we in ieder geval keuze uit een 15-tal pieken.

Een worsteling was het. Alles onder de naalden, ellende. Maar het resultaat mocht er wezen en de traditie was geboren. Deze stierf echter een vredige dood toen ik m’n biezen naar Mokum pakte en mijn oudjes overstapten naar een goeie nepperd van een kerstboom.

ubertrees_fb_1200x600_v1

Hier in de stad werd de ellende alsmaar groter. Na een spinnenplaag in m’n kerstboom(pje) en een woeste val van de trap had ik het geschoten: voor een kerstsfeer ging ik wel naar de Ruk en Pluk, zomer of winter.

En toen was daar Uber. En Praxis. En hun Kerstbomen On Demand actie. 

Het is simpel: je opent de Uber app op 7 & 8 december tussen 12:00 en 20:00, bestelt een Nordmann van 175M+ via de optie UberTREES, wacht eventjes en ding dong: je privé Santa staat binnen no-time voor je neus met een prachtige boom. Voor een scherp prijsje.

Dit helpt de stadse mens, die doorgaans zonder stabiel vervoersmiddel, dat ding van een willekeurig plein naar huis moet slepen. Lang leve de technologie!

ubertrees_insta_lights-3_1200x1200

Sorry mam, alleen in de Randstad. Jullie moeten het doen met die plastic paal.

Nog geen Uber? Wees snel. Download de app hier

 

About the author:
Has 100 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top