OURGROUND
No Comments

Deze drie steengoede tenten wil jij kennen

Wat worden we toch op onze wenken bediend in deze stad: Huisgemaakte granola’s, hippe döner met spicy mango en een nieuwe vestiging van Cannibale Royale. Drie steengoede tenten hebben hun deuren geopend en wij gaan je er meer over vertellen.

Goût Deli Boutique

Hier kun je je dag goed beginnen. Goût Deli Boutique is new in town and here to stay. Een echt take-away Walhalla, voor iedereen die van lekker houdt. Ze hebben heerlijke koffie, huisgemaakte granola’s, verse smoothie bowls, cold pressed juices, broodjes en andere snacks zoals glutenvrije koeken. Ze hebben echt alles. “Goût is het Franse woord voor Smaak en dat staat bij ons op nummer één.” Aldus de eigenaren. Ze kwamen op het idee omdat ze een plek misten waar je elk moment van de dag lekker en vers eten kunt afhalen. Kijk, hier word ik nou gelukkig van. Daarom ook bij ons op nummer een. 

Eerste van der helststraat 31

Schermafbeelding 2016-07-19 om 23.59.22

Cannibale Royale Lange Niezel

Dit heeft eigenlijk geen uitleg meer nodig. Na hun eerste vestiging op de Handboogstraat en het succes van de tweede vestiging op de Ruysdaelkade is het nu tijd om de shine van het Red light district te stelen. Mega lekker vlees voor een goede prijs. Verjaardag, feestje, borrel of een ander gezellig avondje in de planning staan? Cannibale Royale is je tent. Zorg wel dat je er op tijd bij bent, anders zul jeachteraan de rij moeten aansluiten.

Lange niezel 15-17

cannibale lange niezel

Donnies

Döner done differently. Wat een fantastische concept, wij hadden dit kunnen bedenken in een lamme bui. Opgezet door twee broers met al het goede van al het slechte. Broodje döner is namelijk onze favoriete bad habit op de vrijdagavond en door deze mannen komt dit toch helemaal goed. Ze hebben bijvoorbeeld vega-varianten en toppings zoals spicy mango. Say what? Wij zijn inmiddels onderweg, achterop de fiets van Gers om de beste bestede donnie van m’n leven uit te geven.

Gerard Douplein 10

donnies

About the author:
Has 44 Articles

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top