OURGROUND
3 Comments

Een balletje slaan in de hoofdstad

Tennis OURGROUND    Tennis OURGROUND vroega
Heen en weer meppen gaat me aardig goed af, alleen die backhand en opslag blijven wat matig. Een echte Anna Kournikova ben ik nooit geworden. Dat neemt niet weg dat ik het nog steeds heel leuk vind een balletje te slaan. Vooral het eerste half uur ben ik vol geconcentreerd op die gele bal inclusief de ‘oeh’ en ‘aaah’s zoals de toppers dat ook doen. Voor alle tennisliefhebbers met mij: hierbij een lijstje van mijn favoriete banen in de stad.

Tennis voor Noppes
Ideaal!Gratis tennisbanen in twee van Amsterdams tofste parken: het Westerpark  heeft er twee en het Oosterpark heeft er één.  Nadeel is alleen dat de baan wel vrij moet zijn, grote kans dat je even moet wachten. Maar met een beetje geduld kom je een eind.

Tennis bij de Grote Jongens
Amstelpark tennis Amsterdam heeft 21 buitenbanen en 11 binnenbanen. Hierdoor is er vrijwel altijd plek, ook als je geen lid bent. Je moet er alleen wel een stukkie voor fietsen. Het Amstelpark ligt aan de rand van Amstelveen. De banen zijn wat prijzig, afhankelijk van het tijdstip kost een baan je tussen de 25 en 30 euro. Anderen, iets degelijkere tennisbanen zijn de banen bij het Frans Otten Stadion aan het IJsbaanpad. Een baan kost, afhankelijk van de dag en het tijdstip, tussen de 20 en 25 euro.

Tennis Westerpark OURGROUND   Anna Kournikova OURGROUND

Tennis voor Heule Belangrijke Mensen
Voor de peoples met een lekker netwerkje: probeer het eens bij de tennisbanen in het Vondelpark: LTC Festina  en Tennisclub Kattenlaan in het park. Zij verhuren geen losse banen,  helaas heb ik dus nog niet kunnen spelen op deze toplocatie.  Festina heeft zelfs een streng beleid voor nieuwe leden, ze willen jonkies in de poule. Dus bij deze een oproep aan alle lezers van stand, wie neemt mij mee voor een potje tennis in het Vondelpark?

Wat: de beste adresjes voor een potje tennis in de stad
Waar: verschillende locaties
Waarom: een beetje agressie eruit meppen op zijn tijd kan geen kwaad
Website: tennischicks.nl

 

About the author:
Has 114 Articles

3 COMMENTS
  1. Yanni

    Ik heb al in tijden getennist! Wil je geen balletje met mij slaan?!

  2. jitske

    Leuk dat je ook aan de tennis bent, Jolien! 🙂 Ben lid bij TCK (Kattenlaan), maar helaas is t beleid dat er geen introducées mee kunnen. Aangezien de banen altijd vrij druk bezet zijn, laten ze leden voor. Natuurlijk kun je wel lid worden en altijd komen kijken! Super gezellige club! X Jitske

  3. Benjamin

    Wat ambetant, dat niemand je kan bandineren om onze mooie club. Het is niet contrecoeur dat ik je, mits juist gekleed uiteraard, inviteer voor een spelletje tannis op Festina.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top