OURGROUND
1 Comment

Een kleurbeurt van bubblekid

Ik ben een grote DIY’er wat betreft mijn haar. In de zomer gooi ik er bergen citroen in en laat ik het lekker bleken in de zon. In de winter gooi ik er een chemisch goedje in (het kaliber HEMA blondeerspray) en hup, mijn lokken zijn ook in de winter blond. Is de pony hip? Dan knip ik die toch even zelf (dit laatste zou ik niemand aanraden). Veel geld heb ik er niet aan uitgegeven in ieder geval. Net op het moment dat mijn punten toch wat gingen splijten en mijn kleur een wat verwassen pornoblonde toon begon aan te nemen, kreeg ik een tip. Ga naar DE kleurenspecialiste bij Bubblekid!

Dat komt goed uit, want deze hippe kapper zit bij mij in de straat. Detail: de kapper heeft geen spiegel. Althans, alleen achteraf. Slim voor het plezier van de kapper en voor mij. Daar ging ik dan, als een echte mevrouw, mijn haren laten kleuren. Iedereen wordt gezellig aan een grote tafel geknipt en geverfd. De ‘beroemde’ kleurenspecialiste, Laura Murphy genaamd is een hippe dame met zelf een hele mooie verwassen blauw/blonde coupe. Ze bekeek mijn gezicht en mijn meegenomen plaatje (ja, zo’n nerd ben ik) aandachtig en kwam met een plan. Ik verwachtte highlights te krijgen, maar in plaats daarvan bracht ze warmere lagen aan in mijn haar. HELP! Ik word toch geen brunette? Lichte paniek! Maar dat bleek nergens voor nodig. Mijn haar ziet er gezonder, warmer en meer sunkissed uit dan ooit.

Naast kleuren kunnen de hipperds van Bubblekid ook goed knippen, voor een gemiddelde prijs. Onderin de zaak zit nog een tof winkeltje met fixed-gear bikes, kleding en interieurproducten. Mocht je de smaak te pakken hebben.

Wat: een kleurbeurt bij de kleurenspecialiste van Bubblekid
Waar: Ferdinand Bolstraat 145, de Pijp
Waarom: omdat ze een super kleurenspecialist in huis hebben
Website: bubblekid.nl

About the author:
Has 114 Articles

1 COMMENT

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES
ARCHIEF
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND MOPPIES
OURGROUND

Een blog met gekke, waardevolle verhalen uit het leven van zes vrouwen in Amsterdam.
Geef ons maar Amsterdam!

Ads

Back to Top